Àmplia representació d’esportistes de les Escoles Especials als Jocs Special Olympics

TORXA_SPECIAL_OLYMPICS

La torxa dels Jocs Special Olympics, rebuda a la Diputació en el seu pas per Lleida

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; la directora de les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida, Maria Rosa Mazarico, i altres representants institucionals han participat aquest dimecres en l’acte d’arribada i relleu a la ciutat de Lleida de la Torxa dels Jocs Special Olympics. Els Jocs Special Olympics se celebraran aquest 2014 a Barcelona i Calella, entre el 30 d’octubre i el 2 de novembre.

En el seu pas per Lleida, diversos esportistes lleidatans han portat la Torxa des de la Paeria fins a la Seu Vella, fent una aturada davant de la corporació provincial en aquest recorregut urbà.

En la seva intervenció, Padilla ha agraït als esportistes que “facin d’ambaixadors del territori” i els ha desitjat molta sort en les competicions esportives. Així mateix, ha destacat que, en aquesta edició, una àmplia representació de les Escoles Especials Llar de Sant Josep (14 alumnes i 4 professionals) participaran als Jocs Special Olympics en les disciplines d’atletisme, petanca i bàdminton.

Entre els rellevistes, hi han hagut diversos esportistes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida, així com també d’altres entitats de caire social i solidari del territori.

Lleida, 22 d’octubre de 2014

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat