Amb el projecte Gustum per promocionar els nostres productes

ORIvisita_cuiner_albert_marimon_001_editora_2_5768_0_1

El projecte Gustum i la Diputació de Lleida promocionaran els productes de les terres de Lleida en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

El projecte Gustum i la Diputació de Lleida promocionaran els productes locals de les terres de Lleida en una acció conjunta que s’iniciarà en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa i en la qual també hi és prevista la participació de tots els consells comarcals lleidatans. L’objectiu d’aquesta acció és posar en valor el producte de proximitat en moments de contracció econòmica.

Gustum és una iniciativa del Consorci Leader Urgell-Pla d’Urgell, que es va iniciar l’any 2010. Actualment engloba un centenar de productors i la seva agenda d’accions incorpora d’una manera activa els restauradors del territori, amb la voluntat que facin també de prescriptors dels productes locals.

Un d’aquests cuiners és l’Albert Marimon, del restaurant La Cava de Tàrrega, i que ha estat proclamat Millor Cuiner de l’Any 2012 al Fòrum Gastronòmic de Girona, un dels salons de referència d’aquest sector.

Aquest dimecres, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha mantingut una trobada amb el cuiner, a qui ha felicitat per aquest reconeixement.

Durant la reunió li ha fet entrega d’un gravat numerat de Antoni P. Vidal sobre el balcó del Serraller (obra de forja del segle XVIII que es troba al Palau de la Diputació de Lleida) i han parlat sobre la iniciativa que posaran en marxa de forma conjunta a la Fira de Sant Josep de Mollerussa a través del projecte Gustum.

Lleida, 27 de febrer de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat