Alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Lleida preparen les 13 millors tapes del territori que es degustaran a Sant Miquel dins la campanya “Aliments del territori i tu

ORIjoan_rene_preparacio_tapes_001_editora_2_6085_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dijous l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, on els seus alumnes han començat a preparar les tapes que han resultat guanyadores del concurs “Això és Gustum”, dins de la campanya “Aliments del territori i tu”.

Es tracta de 13 tapes, una per cada comarca, que se serviran en el marc de la Fira de Sant Miquel i que estan fetes amb ingredients de les comarques lleidatanes.

Reñé ha indicat que la corporació promociona “de forma compromesa i convençuda els productes de qualitat lleidatans” i ha afegit que amb aquesta acció s’uneixen els conceptes d’artesania, qualitat i proximitat dels aliments per donar-los a conèixer als ciutadans de la mà dels restauradors lleidatans i dels alumnes de l’Escola d’Hoteleria.

Aquest dijous, els alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Lleida han cuinat les diferents tapes tutelats pels mateixos cuiners i creadors de les 13 receptes que van ser seleccionades a través d’un concurs obert a tots els restaurants de la demarcació. En total es van rebre una cinquantena de receptes, de les quals es van seleccionar 13.

Els estudiants de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida seran els encarregats d’elaborar, cuinar i servir les tapes a l’Espai de Degustació Gustum de la Fira de Sant Miquel, que organitza la Diputació de Lleida, juntament amb Gustum i amb la col•laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

Lleida, 19 de setembre de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat