Alpicat presenta la 3a Fira Circ Picat amb el suport de la Diputació de Lleida

FIRA_CIRC_PICAT-web

Onze companyies, tres d’elles lleidatanes, oferiran els seus espectacles de circ a Alpicat els dies 25 i 26 de juny

Alpicat acollirà la tercera Fira Circ Picat els dies 25 i 26 de juny oferint un programa variat de circ amb totes les disciplines artístiques com les acrobàcies, els malabars, els equilibris, el trapezi i els pallassos.

Aquest és l’únic festival de circ que té lloc a la demarcació de Lleida. Cal destacar que totes les actuacions són gratuïtes i pensades per gaudir en família.

El festival està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat, Punt Jove La Unió i la companyia de circ Improvisto’s Krusty Show, que coorganitza la direcció artística. Compta amb el suport de la Diputació de Lleida i del Patronat de Turisme.

Aquest dilluns, la Diputació de Lleida ha acollit la presentació en roda de premsa comptant amb la participació del vicepresident tercer, Gerard Sabarich; l’alcalde d’Alpicat, Joan Giralt, i el director artístic de la Fira Circ Picat, Pere Toro.

El vicepresident de la Diputació, Gerard Sabarich, ha felicitat a l’alcalde d’Alpicat pels èxits aconseguits amb aquesta fira, que ja és un referent per les terres de Lleida. També Sabarich ha manifestat que, des de la Diputació de Lleida, es dóna suport a aquesta fira perquè es genera il·lusió als infants i a les famílies i pretén que hi hagi més afició pel circ.

En aquest sentit, destaquem que el principal objectiu del certamen és oferir noves tendències de lleure en família així com difondre i promocionar el circ a les terres de Lleida. També es pretén crear una via d’ajuda i promoció a les companyies lleidatanes, per tal que puguin optar a produir nous espectacles de circ.

L’alcalde d’Alpicat, Joan Gilart, ha afirmat que un altre dels objectius del Circ Picat és promocionar turísticament, socialment i artísticament el poble d’Alpicat. En aquest cas, s’ofereixen diferents activitats relacionades amb el circ i les seves disciplines artístiques destinades a les famílies i per a tots els públics. És per això, que l’alcalde Joan Gilart ha convidat a tothom a anar a Alpicat a gaudir-ne.

Segons ha explicat el director artístic, Pere Toro, el certamen aplegarà onze companyies de circ i artistes majoritàriament catalanes, tres d’elles són lleidatanes. Una de les actuacions més esperades és la que realitzarà el dissabte a la nit, dins del “Cabaret Circ”, l’acròbata francès, Yoann Benhamou, que actualment actua en el Cirque du Soleil.

Pel que fa als espais on es desenvoluparà el festival hi haurà espectacles que seran itinerants, i d’altres a l’aire lliure, com a la plaça de l’Oli i la Cultura, la plaça annexa a La Unió i l’Espai Natura.

Podeu consultar tot el programa a www.circpicat.cat.

Lleida, 20 de juny de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat