Almacelles, únic municipi de Catalunya que participarà en el programa ‘Grand Prix del Verano’ de TVE

Grand_Prix_01

Grand_Prix_02

El programa s’emetrà durant els caps de setmana del mes de juliol i comptarà amb la participació de 35 almacellencs i almacellenques d’entre 18 i 35 anys

 

El diputat Jordi Verdú, i l’alcalde d’Almacelles, Joan Bosch, han donat a conèixer aquest dijous, els detalls de la participació del municipi d’Almacelles al programa ‘Grand Prix del Verano’, de TVE.

 

El municipi del Segrià ha estat un dels catorze pobles seleccionats entre uns 470 per competir i aspirar a obtenir el premi d’aquest popular concurs, que puja a 30.000 €.

 

En total, la població d’Almacelles desplaçarà fins a 130 persones a Madrid, el proper dia 21 de maig, per gravar el primer programa, de les quals 35 seran participants —amb edats compreses entre els 18 i els 35 anys i amb bon estat físic— i 95 entre públic i acompanyants.

 

Tal com ha comentat Joan Bosch, Almacelles va rebre un correu convidant la població a participar i a elaborar un vídeo promocional mostrant espais emblemàtics i potencials habilitats dels concursants. Aquest va ser valorat per la direcció del programa, que els va escollir. També ha assenyalat la gran repercussió social i mediàtica que està suposant aquesta participació per a Almacelles.

 

L’emissió està prevista durant els caps de setmana del mes de juliol. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha anunciat el muntatge d’una pantalla gegant al recinte de les piscines per seguir l’emissió del programa. En cas d’emportar-se el triomf, els diners es dedicaran a potenciar els hàbits saludables entre la gent jove del municipi.

 

Almacelles vol ser la segona localitat catalana en guanyar el concurs, després del triomf de Tordera l’any 1998, i la primera de la demarcació del Lleida en fer-ho, després de la participació de Cervià de les Garrigues, l’any 1995.

 

A diferència d’edicions passades, el programa escull ara municipis amb més de 5.000 habitants. Anteriorment, se centrava en poblacions de menys de 400 habitants.

 

Lleida, 16 de maig de 2024

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat