Almacelles prepara la 7a Fira de la Il·lustració i 3a Fira Tasta’m

Fira_Il·lustració_01

Fira_Il·lustració_02

Fira_Il·lustració_03

Tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig a la plaça de la Vila amb 40 expositors

 

El diputat Eloi Bergós; l’alcaldessa d’Almacelles, Vanesa Olivart, la primera tinent d’alcalde, Maria Lluïsa Granero, i el propietari de Cal Quitèria-Formatges de Ponent i representant dels productors que estaran presents a la fira, Carlos Pàmpols, han presentat aquest dilluns la 7a Fira de la Il·lustració i la 3a Fira Tasta’m, que se celebraran a la plaça de la Vila d’Almacelles els dies 14 i 15 de maig.

 

Durant la presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida– l’organització ha mostrat la seva satisfacció per les expectatives que genera aquesta nova edició de les fires que reprenen el caliu de les que es van fer en època prepandèmia i en la qual esperen assolir un gran èxit de visites com aleshores. Per fer-ho, comptaran amb 10 expositors a la Fira Tasta’m i 30 a la Fira de la Il·lustració.

 

Segons ha explicat Olivart, “es tracta d’una fira en la qual el visitant podrà trobar espectacles itinerants, tallers per a tots els públics i activitats vinculades a la gastronomia que enguany esdevenen de la mà de les influencers Anna Recetas Fáciles i Sor Lucía Caram, que s’encarregarà d’un esmorzar solidari a favor de la Fundació del Convent de Santa Clara”. Entre d’altres, també hi ha prevista una actuació de castells amb els Moixiganguers d’Igualada i ball de bastons del Casal Pere III de Balaguer, música amb el grup de versions ‘Pernil Salat’.

 

Carlos Pàmpols, de la seva banda, ha volgut agrair, en nom dels productors d’Almacelles, el compromís i l’aposta de l’ajuntament per donar a conèixer a tothom allò que es fa al municipi i ha assegurat que aquesta fira els ajuda a posicionar-se i a fer-se més visibles.

 

La fira es completarà amb un espai infantil on hi haurà jocs d’enginy, estructures musicals o laberints musicals, entre d’altres.

 

La inauguració de la fira, el dissabte, 14 de maig, a les 12.00 hores, anirà a càrrec del conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

 

Lleida, 9 de maig de 2022

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat