Almacelles millora el carrer Raval Alt amb el suport de la Diputació

Raval d'Almacelles

La localitat del Segrià inaugura les obres de reforma del carrer del Raval Alt adequant tots els serveis de la via que millora el trànsit rodat i de vianants

Almacelles ha inaugurat aquest migdia les obres de millora del carrer del Raval Alt, un dels principals vials del sector nord de la població, en un projecte que ha tingut el suport de la Diputació de Lleida. Les obres es van iniciar el mes de març de 2014 i han suposat una millora en tots els serveis i en la seguretat del trànsit rodat i vianants, en una zona propera a l’Escola Antònia Simó i Arnó.

El diputat Antoni Villas ha estat present a la inauguració i ha participat en els parlaments oficials que ha obert l’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz. En la seva intervenció, Villas ha destacat la gran tasca que s’està duent a terme a Almacelles i ha reafirmat el compromís de la Diputació en el procés de millora dels pobles i ciutats del territori incentivant als alcaldes ha seguir en aquest camí.

Els treballs han consistit en la renovació total d’uns 100 metres de carrer; la substitució i ampliació de les voreres; la millora de tots els serveis (com gas, aigua o claveguera); el drenatge en alguns punts per evitar el pas d’aigües freàtiques a les cases veïnes, així com l’enjardinament de trams del carrer d’Enric Prat de la Riba readaptats com a zona d’esbarjo.

Almacelles, 14 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat