Alguaire celebra el 3 de febrer la tercera Sagrat Cor Trail, que espera uns 300 participants amb el suport de la Diputació

SAGRAT COR TRAIL-WEB

SAGRAT COR TRAIL-SLI

L’organització, a càrrec de l’Ajuntament i de l’Associació de Caminadors i Corredors Lo Makot, fa una proposta amb una cursa de 13 kilòmetres i una caminada de 8

La Diputació de Lleida ha acollit avui la presentació de la Cursa/Caminada Sagrat Cor Trail d’Alguaire, que el diumenge 3 de febrer celebrarà la seva tercera edició. Els organitzadors esperen una participació d’unes 300 persones entre les dos propostes que ofereix la jornada.

L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident tercer de la Diputació, Jordi Latorre; del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alguaire, Raül Delgado; del president de l’Associació de Caminadors i Corredors d’Alguaire Lo Makot, Jordi Terrado; i de Salvador Espinet i Josep Maria Fernández, membres de la junta d’aquesta entitat, que juntament amb l’Ajuntament és l’organitzadora de la cita. Latorre ha celebrat el fet de que la Diputació doni suport a una cita que “fomenta l’activitat física, la vida saludable i el coneixement del territori”, motiu pel qual ha felicitat els organitzadors.

La prova s’iniciarà a les 10.00 hores des de la zona esportiva d’Alguaire, on hi haurà ubicat tot l’operatiu de la jornada. El recorregut de la caminada serà d’uns 8 kilòmetres, amb uns 170 metres de desnivell positiu, mentre que el de la Trail serà d’uns 13 kilòmetres amb uns 350 metres de desnivell positiu i 700 de desnivell acumulat. Jordi Terrado ha detallat que aquesta cursa és “diferent” a les altres trails que és fan a les nostres comarques, ja que aprofita les condicions del mirador del Sagrat Cor i les seves 327 escales per proposar “sis pujades per diferents zones que fan que sigui una cursa trenca-cames”.

Pel que fa a la participació, Terrado ha explicat que esperen unes 300 persones, repartides entre “uns 150-180 a la caminada i 120-150 a la cursa, unes xifres molt bones per una trail, que és una modalitat una mica més exigent”. Els participants gaudiran d’un avituallament final i de la bossa del corredor, que inclourà una samarreta de la marca Tuga. Hi haurà assistència mèdica i servei de dutxes a la zona esportiva.

Les inscripcions, que estan obertes des de fa dies, es poden fer online als web http://lomakot.cat/ i www.iter5.cat.

 

 

Lleida, 24 de gener de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat