Alfés celebra la Festa de la Gent Gran, presidida per Rosa Maria Perelló

Alfes1-WEB

Alfes2-SLI

La presidenta de la Diputació ha participat en el lliurament de reconeixements i en l’acte de germanor


La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha presidit aquest diumenge la Festa de la Gent Gran d’Alfés.
Perelló, que estava acompanyada per la vicepresidenta primera, Rosa Pujol, ha arribat a la plaça de l’Església d’Alfés, on ha estat rebuda per l’alcalde, Hilari Guiu, i per la resta de membres del consistori. Tots ells han assistit a la Missa solemne a l’església de Sant Pere, oficiada pel bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls.
Perelló ha expressat que “un acte com la Festa de la Gent Gran d’Alfés te una vessant molt important, i és el retrobament del poble, a més a més de reunir persones que feia temps que no es veien”.
En acabar, la presidenta de la Diputació s’ha traslladat a l’Ajuntament, on ha signat al Llibre d’Honor, per posteriorment desplaçar-se a la carpa de la Diputació on s’ha celebrat l’acte d’homenatge a la Gent Gran d’Alfés, que ha estat conduït per Teresa Barrull i ha inclòs les intervencions d’Hilari Guiu, de Josep M. Barberà, president del Club de Jubilats d’Alfés, i de Rosa M. Perelló.
Alfés, 31 de març de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat