El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest dissabte la inauguració de la I jornada tècnica de formatge del Pla d’Urgell, en el marc de la I Mostra de Formatges artesans del Palau d’Anglesola, un nou certamen que pretén potenciar la cultura gastronòmica dels formatges artesans.
Reñé ha celebrat la iniciativa, que es vincula plenament amb la campanya de promoció de productes alimentaris que la Diputació de Lleida porta a terme des d’aquest any a través de diferents fires del territori.
La mostra se celebra aquest dissabte i diumenge. Les activitats han començat aquest dissabte amb la jornada tècnica, que es tancarà amb un sopar temàtic del formatge que servirà Joel Castanyé.
Diumenge, els visitants podran visitar parades de formatges de tot Catalunya i s’organitzaran talles de cuina, tallers infantils i degustacions guiades de formatge.
El Palau d’Anglesola, 5 d’octubre de 2013
Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat