Al costat de la premsa local i comarcal

ORIfoto_assemblea_premsa_comarcal_al_palua_1_editora_2_6353_0_1

El president Joan Reñé posa en valor la premsa de proximitat en la seva intervenció en la jornada, celebrada aquest dissabte

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dissabte 17 de maig a la 32a Assemblea de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i la 8a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.

En la seva intervenció, Reñé ha posat en valor la premsa local i comarcal per la seva capacitat de difusió de la realitat dels municipis. El president ha recordat que la Diputació de Lleida, a través de la seva fundació cultural, l’IEI, fa costat a aquest tipus de publicacions amb una línia d’ajuts que es convoca anualment per tal de col·laborar amb aquestes capçaleres en les seves despeses d’edició.

Aquest acte –coorganitzat per l’ACPC i el butlletí informatiu i cultural Avenç, que s’edita al municipi amfitrió– ha servit també de marc de presentació del treball guanyador de la setena edició del Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal, convocat per l’ACPC i la Xarxa Vives d’Universitats. El programa s’ha completat amb dues ponències, a càrrec d’Oriol Bosch i Xavier Grasset, respectivament.

Com a cloenda de la jornada, ha tingut lloc el lliurament de la 3a edició de Premis de Premsa Comarcal.

Lleida, 17 de maig de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat