Ajuts per al finançament del servei de menjador escolar

Menjador01

Menjador02

Aquests ajuts se sumen a la línia de subvencions adreçades als consells comarcals per al finançament del transport escolar no obligatori

La vocació de la corporació lleidatana és la de donar suport a la realitat territorial i garantir que tots els lleidatans, visquin en un poble, un municipi o una EMD tinguin els mateixos drets i serveis. Per aquest motiu, disposa d’una línia d’ajuts a menjador i transport escolar no obligatori adreçada als consells comarcals.

L’aportació de la Diputació de Lleida ha permès que 600 famílies lleidatanes tinguin per tercer curs consecutiu el transport gratuït i que només paguin un màxim de 3,10 euros del preu del menú diari del menjador escolar, per segon curs consecutiu.

D’aquesta forma, la Diputació de Lleida assumeix un any més el cost del transport escolar i un terç del cost del menjador dels nens i nenes que viuen en pobles sense escola i que han de desplaçar-se al col·legi d’una altra població del seu mateix municipi.

La corporació lleidatana també destina una partida a ajudar els ajuntaments de les comarques lleidatanes a assumir els 875 euros per plaça matriculada de les 163 llars d’infants municipals que hi ha als 101 municipis lleidatans.

En total, la Diputació de Lleida destina aquest 2014 un total d’1,9 milions d’euros a donar suport als municipis i consells comarcals amb el cost de les llars d’infants, el menjador i el transport no obligatori.

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat