Agustí Jiménez afirma que la Fira del Vehicle d’Ocasió ‘Lleida Ocasió’ “està més viva que mai”

Lleida_Ocasió_03

Lleida_Ocasió_02

Lleida_Ocasió_01

El vicepresident de la Diputació ha participat aquest divendres en la visita institucional a un certamen se celebra entre els dies 1 i 3 de març, amb més de 30 expositors i 6.400 metres quadrats d’exposició

 

El vicepresident de la Diputació de Lleida, Agustí Jiménez, ha participat aquest divendres en la visita institucional a la 27a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió ‘Lleida Ocasió’, que se celebra al pavelló 4 de la Fira de Lleida i a la zona exterior del recinte firal, entre els dies 1 i 3 de març.

 

Agustí Jiménez ha destacat l’impuls que esdeveniments com aquest tenen per tota la demarcació i ha felicitat Fira de Lleida per la seva impecable organització. “Comptar amb més de 30 expositors i poder ampliar la fira amb 800 m2 més és una molt bona notícia, perquè ens indica que ‘Lleida Ocasió’ és més viva que mai”.

 

“Naturalment —ha afegit—, també és molt interessant que la ciutadania pugui accedir a cotxes amb tanta varietat de preus i, per descomptat, que si ho volen, també tinguin l’oportunitat de trobar vehicles híbrids i elèctrics, en consonància amb les necessitats emergents i els nous objectius de sostenibilitat, la qual cosa també és un enorme benefici per al territori”.

 

El certamen compta amb la participació de més de 30 expositors distribuïts en una superfície de 6.400 metres quadrats d’exposició. La fira exposa turismes, vehicles industrials lleugers i vehicles tot terreny, caravanes i autocaravanes.

 

 

Lleida, 1 de març de 2024

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat