Agramunt acollirà dimecres la final de la Supercopa Catalana Femenina d’Handbol amb el suport de la Diputació de Lleida

Handbol-01_WEB

L’Associació Lleidatana i el KH-7 BM Granollers, campió de les tres darreres edicions, buscaran el títol en una competició que és hereva de la Lliga dels Pirineus

La final es disputarà a les 20.45 hores al Pavelló d’Esports i forma part dels actes d’Agramunt Ciutat HandboliCat 2017

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la final de la Supercopa de Catalunya Femenina d’Handbol 2017, que disputaran a Agramunt aquest dimecres l’Associació Lleidatana i el KH-7 Granollers.

L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta primera de la Diputació, Rosa Maria Perelló; del representant territorial de la Secretaria General de l’Esport (SGE) a Lleida, Joan Segura; del president del CH Agramunt, Antoni Figuera; del regidor de l’Ajuntament d’Agramunt, Xavier Secanell; del president de la Federació Catalana, Jaume Fort, i d’una jugadora de cada equip.

En la seva intervenció, Rosa Maria Perelló ha assenyalat la importància d’un esdeveniment d’aquesta categoria i que “sigui una població de les comarques de Lleida la que pugui acollir-lo”, sobretot en un cas com aquest que serveix “per promocionar l’esport femení”. Per aquest motiu, Perelló ha afegit que la Diputació estarà sempre al costat d’aquesta mena d’iniciatives.

Per la seva part, el regidor Xavier Secanell ha subratllat que l’organització d’aquesta final “és la culminació a l’esforç de molts anys i un tot un premi”, una apreciació que ha compartit Jaume Fort, que a més ha afegit que, abans de la final, es durà a terme un acte de promoció amb una trentena de jugadores de categoria infantil.

El Pavelló d’Esports d’Agramunt serà l’escenari d’aquesta gran final, que enfrontarà, a partir de les 20.45 hores, dos dels millors equips femenins de Catalunya, l’Associació Lleidatana i el KH-7 BM Granollers. El partit serà retransmès en directe pel canal Esport 3.
Enguany, la competició està organitzada per l’Ajuntament d’Agramunt, el Club Handbol Agramunt i la Federació Catalana d’Handbol, dins els actes d’Agramunt Ciutat HandboliCat 2017.

El KH-7 BM Granollers és l’únic representant català a la Divisió d’Honor Femenina, mentre que les lleidatanes, que militen a la Divisió d’Honor Plata, van ser les campiones de la darrera edició de la Copa Catalana Sènior Femenina Gonzalo Usero de la temporada 2016-17. A la Supercopa, l’Associació suma dos títols, obtinguts els anys 2004-05 i 2006-07, quan aquesta competició es disputava sota el nom de Lliga dels Pirineus. El Granollers, per la seva part, acumula tres títols, en haver estat el campió de les tres darreres edicions.

Lleida, 16 d’octubre de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat