El Segrià: la Caparrella, una ciutat dins una ciutat

SEGRIA_Aparcament_CEEI_001_VR

La Diputació de Lleida disposa al complex de la Caparrella de diferents equipaments destinats a acollir els serveis propis de la corporació i d’altres cedits a institucions i entitats de diferents àmbits.
Més de 4.000 persones estudien o treballen a algun dels equipaments, centres o instal·lacions que hi ha ubicades en aquest complex de 36,5 hectàrees que es constitueix com una autèntica ciutat.
La Caparrella acull instal•lacions destinades als propis serveis de la corporació, com les Escoles Especials Llar de Sant Josep, el Servei d’Arts Gràfiques, el Servei de Manteniment, el servei de Muntatge de carpes, el Servei d’Aigües (control i anàlisi de l’aigua potable dels municipis), el Parc mòbil, el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) de Lleida, així com el Servei d’Arqueologia i alguns departaments de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).
No obstant això, també ha cedit bona part de la seva superfície a altres equipaments educatius com INEFC, l’Escola d’Hoteleria de la Generalitat, la Federació de Tennis, l’Institut de Formació Professional “La Caparrella”, l’IES Caparrella i l’Escola Plançó.
Igualment, entitats com la DOP Garrigues, la DO Costers del Segre, l’Orquestra Julià Carbonell, la COELL, el Grup de Sanejament Porcí (GSP) o els Castellers de Lleida també tenen la seva seu a la Caparrella.

Més informació sobre el Segrià