La Noguera: Tren dels llacs

NOGUERA_Tren_llacs_001 (1024x681)

NOGUERA_Tren_llacs_002 (1024x669)

El compromís de la Diputació de Lleida amb el territori es materialitza amb diferents accions i iniciatives per donar a conèixer i promoure els atractius turístics de la demarcació. La comarca de la Noguera ofereix als visitants un gran nombre de punts d’interès turístic que el Tren dels Llacs ajuda a potenciar.
Es tracta d’un servei orientat al turisme familiar que consisteix en un recorregut amb tren entre Lleida i la Pobla de Segur, amb l’atractiu d’un paisatge singular i les múltiples possibilitats lúdiques i gastronòmiques que ofereixen les comarques de la Noguera, del Segrià i del Pallars Jussà.
Des de la corporació lleidatana s’ha donat suport a aquest projecte que ajuda a equilibrar el territori gràcies a l’activitat econòmica que genera al seu voltant i suposa una iniciativa més dins els esforços per desestacionalitzar el turisme de muntanya.
Un servei turístic que va néixer l’any 2009 fruit d’una iniciativa conjunta d’FGC i la Diputació de Lleida, amb la col•laboració de l’aleshores Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat i els ajuntaments dels municipis de la línia, amb l’objectiu de convertir-lo en un referent que contribueixi a la dinamització econòmica d’aquest territori.

Més informació sobre la Noguera