Les Garrigues: atenció als infants i adolescents

GARRIGUES_Centre_Juneda SLI

La construcció del centre de salut infanto-juvenil per a persones amb discapacitat i trastorns de conducta (CRAE Garrigues) a Juneda està més a prop de ser una realitat. El passat mes de febrer de 2015 es va adjudicar la primera fase de l’obra per un import de gairebé 1 milió d’euros.

Aquesta primera fase contempla l’execució dels fonaments, l’estructura, la coberta, els tancaments exteriors, els accessos, la distribució interior de les habitacions, la sala de treball, el menjador, la sala d’estar, la cuina, els serveis generals, la zona d’administració, la bugaderia, els vestidors i part d’instal•lacions, i està previst que estigui acabada durant l’any 2016.

L’equipament disposarà de dues plantes, una semisoterrada i una baixa a una parcel•la de 752 metres quadrats propietat de l’Ajuntament de Juneda.

Un cop finalitzada la primera fase, l’obra es completarà amb una segona fase, que comptarà amb un pressupost de 250.000 euros i que inclourà la resta de la distribució de la zona d’habitacions, l’acabament de la zona d’administració i l’acabat de la planta soterrani.

Més informació sobre les Garrigues