El Solsonès: carretera cap a pistes

SOLSONÈS Carretera Lladurs

SOLSONES_Lladurs_SLI

En un esforç constant per atendre les demandes del territori i prioritzar aquelles que resulten més necessàries, la Diputació de Lleida ha millorat la carretera LV-4241 entre Solsona i Lladurs, una actuació llargament reivindicada pel territori, que va suposar una inversió de 762.000 euros.
Aquesta via de comunicació té un major volum de trànsit durant l’hivern, donat que dóna accés a l’estació de Port del Comte, freqüentada pels esquiadors durant els mesos d’hivern i que suposa una activitat econòmica molt important per a la comarca.
Els treballs efectuats han millorat considerablement la via amb la substitució de la tanca i la senyalització vertical existent, el reforçament del ferm i el drenatge amb cunetes revestides i la reposició de la senyalització horitzontal.
Tot i que les dificultats econòmiques han obligat la corporació lleidatana a prioritzar les actuacions en infraestructures i carreteres, aquesta és una de les que el president Joan Reñé es va marcar com a necessària per a la comarca del Solsonès.

Més informació sobre el Solsonès