Actuacions aprovades al Ple del mes d’abril

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha manifestat en nom de tota la corporació durant el Ple d’aquest divendres el condol als familiars de les dues víctimes mortals de l’esllavissada a Castell de Mur.

Entre els punts aprovats de l’ordre del dia en actuacions municipals, destaquen les modificacions de les bases per la concessió de subvencions als ajuntaments per al funcionament i administració dels consultoris mèdics locals i per al servei de salvament i socorrisme.

Així mateix, també s’han aprovat els projectes de millora de 4 carreteres del Segrià, el Pallars Jussà i la Segarra i la col·laboració amb l’estació duanera Edullesa per a la seva modernització.

En serveis, el Ple ha aprovat els convenis per l’actualització d’infraestructures sanitàries a Bellaguarda, Miralcamp i a l’Hospital de la Seu d’Urgell; la pavimentació dels vials del cementiri del Pont de Suert i la construcció d’una sala de vetlles al Pont de Suert.

També s’ha aprovat el Pla econòmic financer en compliment de la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera. En aquest sentit, el president ha recordat que “la tresoreria de la Diputació es mou entorn als 76 milions d’euros, la qual cosa evidencia la bona gestió que s’està fent”.

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat