Acte institucional unitari per l’eliminació de la violència envers les dones

ORIacte_eliminacio_violencia_envers_dones_01_editora_2_4999_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest divendres en l’acte de rebuig de la violència masclista que organitzen conjuntament les institucions Diputació de Lleida, Ajuntament de Lleida, Delegació de la Generalitat a Lleida, Subdelegació del Govern de l’Estat Espanyol a Lleida, el Consell Comarcal del Segrià i la Universitat de Lleida (UdL) amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

L’acte, que s’ha celebrat a la plaça dels Fanalets de Sant Jaume de Lleida, s’ha iniciat amb la interpretació d’una peça musical a càrrec de Dídac Ledesma, alumne del Conservatori Municipal de Lleida. Posteriorment, una representació de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, Fiscalia, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional ha llegit el manifest institucional unitari de rebuig a la violència masclista.

L’acte ha finalitzat amb la interpretació d’una segona peça musical i la tradicional ofrena floral a càrrec dels representats de totes les institucions.

Lleida, 25 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat