Acte institucional unitari per a l’eliminació de la violència envers les dones

Acte institucional unitari per l’eliminació de la violència envers les dones

La Diputació de Lleida condemna la violència masclista i es compromet a treballar per eradicar-la juntament amb la societat civil i la resta d’institucions amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

La Diputació de Lleida s’ha sumat un any més a l’acte de rebuig de la violència masclista que organitzen conjuntament les institucions lleidatanes amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

La diputada Rosa Maria Mora ha participat en aquest acte, en el transcurs del qual tres joves de Down Lleida han llegit el manifest que han consensuat la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes.

En declaracions als mitjans de comunicació, Mora ha indicat que la Diputació de Lleida donarà suport a qualsevol acció que es faci en contra de la violència contra les dones i ha reiterat la importància de l’educació per posar fi a aquestes situacions. També ha fet una crida a tota la societat perquè estigui amatent davant de situacions de violència envers les dones.

La plaça de Sant Jaume s’ha omplert d’autoritats i ciutadans per condemnar la violència contra les dones i fer una crida per lluitar contra aquesta xacra. A més de la lectura del manifest, una alumna de 6è Grau Professional del Conservatori Municipal de Música ha interpretat diferents peces musicals amb violoncel i s’ha fet la tradicional ofrena floral a càrrec dels representats de totes les institucions.

Lleida, 25 de novembre de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat