Acte Homenatge a la Vellesa a Ivars d’Urgell

ORIfoto_grup_editora_2_5001_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dissabte a l’acte Homenatge a la Vellesa, que ha tingut lloc al municipi d’Ivars d’Urgell en reconeixement als conciutadans d’aquesta vila nascuts l’any 1921 i també a les parelles amb 50 anys d’unió matrimonial.

L’acte s’ha celebrat a la Sala del municipi després de la inauguració de la remodelació de la Plaça Bisbe Coll, a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació ha destacat que l’experiència de les persones grans ha de servir de referent en aquests moments de crisi perquè, tal com ha dit, amb les seves vivències “són exemple de superació, de valors i d’esforç”.

Així mateix, i en un altre ordre de coses, el president de la Diputació de Lleida també ha posat de manifest la voluntat d’iniciar durant aquesta legislatura la variant d’aquest municipi, una obra llargament reivindicada, tal com ha recordat el mateix president.

En l’acte Homenatge a la Vellesa també han intervingut l’alcalde del municipi, Ramon Maria Guiu, el president de la Cooperativa d’Ivars d’Urgell, Josep Coll, i el president de la Llar de Jubilats, Josep Segura. Els alumnes de l’escola de música Pare Ireneu Segarra han interpretat diferents peces musicals durant la celebració.
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat