Acollim la presentació de  la Masterclass “Del Rendiment a l’excel·lència”

Masterclass_001_SLI

Roda de premsa de presentació de la Masterclass “Del Rendiment a l’excel•lència”

 

L’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada organitza unes jornades de treball al Sícoris Club de Lleida amb l’objectiu d’encaminar els participants a ser uns esportistes excel·lents

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de la Masterclass “Del Rendiment a l’excel·lència” adreçada a tots aquells esportistes que volen iniciar-se o desitgin tecnificar les seves habilitats cognitives o motrius i millorar, ja sigui en l’àmbit d’iniciació, amateur i /o professional.

La Masterclass també està adreçada a les persones que volen millorar en un esport de qualsevol disciplina de manera integral i a qualsevol membre del cos tècnic: entrenadors, coordinadors, tècnics, monitors i educadors.

Aquestes jornades tindran lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre a les instal·lacions del Sícoris Club de Lleida, unes instal·lacions multidisciplinars adequades al nivell d’exigència de les jornades.

La presentació s’ha fet aquest dimecres a la premsa i ha comptat amb la participació del diputat provincial, Paco Cerdà; del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i delegat a Lleida, Jordi Terés; del representant territorial d’Esport a Lleida, Joan Segura; del president del Sícoris Club de Lleida, Eduard Abella; de l’àrbitre internacional de futbol de 1a divisió, Xavier Estrada, i de l’organitzador de la Masterclass, Txema del Rosal.

El diputat Paco Cerdà ha felicitat els organitzadors per voler tirar endavant aquest projecte a Lleida i alhora voler posar en valor l’esport inclusiu. En aquest mateix sentit, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i delegat a Lleida, Jordi Terés, ha desitjat que aquestes jornades siguin un èxit i espera que tinguin continuïtat en el futur.

Així mateix, el delegat d’Esports a Lleida, Joan Segura, ha ressaltat que aquesta és una iniciativa de varies persones que pretén, a través de la formació i dels valors, aconseguir el màxim rendiment en qualsevol àmbit relacionat amb l’esport.

L’àrbitre internacional de futbol i lleidatà, Xavier Estrada, ha explicat que es pretén que cada esportista conegui totes les seves potencialitats i gestioni millor les seves àrees per mitjà d’una metodologia d’èxit. Així com també ajudar-lo a planificar nous objectius i projectes futurs.

Encaminar els participants a ser uns esportistes excel·lents i oferir-los una manera d’entrenar, de competir, no només de forma tècnica  sinó també en la pràctica. Que coneguin la importància i la necessitat d’avaluar quins són els mecanismes per tenir èxit en qualsevol disciplina esportiva, tant individual com col·lectiva.

Les jornades estan organitzades en sessions de treball de dos dies. En concret, s’han planificat sis sessions teòriques de treball amb les seves sessions pràctiques. La temàtica de les sessions és diversa: la integració de coneixements, la preparació física, la prevenció de lesions, la metodologia de treball personal, el pla nutricional, la prevenció de la salut i l’assoliment d’uns valors propis i d’equip.

Els conferenciants de les jornades són professionals relacionats amb la pràctica esportiva i són els següents: Toni Pérez, coach esportiu i executiu; Xavier Peirau, metge especialista en medicina d’educació física i l’esport; Juan Carlos Oliva, entrenador professional de futbol i segon tècnic del RCD Espanyol; Josep Manel Estrada, metge especialista en pediatria expert en medicina genòmica i coach nutricional; Francesc Corbi, professor INEFC expert en biomedicina i, per últim, Pere Marí, cap del Departament de Psicologia de l’esport del CAR de Sant Cugat.

També destaca el partit de futbol inclusiu que s’ha organitzat al Camp d’esports de Lleida amb la participació de persones famoses lleidatanes i de persones amb necessitats especials.

Lleida, 14 de desembre de 2016

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat