Acollim la presentació de la 7a Cursa Solidària de Bell-lloc

Cursa_solidaria_Bell-lloc_001_SLI

Se celebrarà el 4 de juliol i els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’Associació Talma de Juneda

El municipi de Bell-lloc es prepara un any més per celebrar la 7a Cursa Solidària, organitzada pel Club Alpí Bell-lloc i que preveu reunir fins a uns 600 participants el pròxim 4 de juliol de 2015. Les inscripcions s’obriran en 15 dies.

La cursa s’ha presentat aquest dimecres a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; l’alcalde de Bell-lloc, Ramon Cònsola; els representants del Club Alpí Bell-lloc, Jordi Boadella, Josep Maria Romà i Josep Maria Roure, l’atleta Jackson Quiñonez i la seva entrenadora Ascensión Ibáñez.

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, ha indicat que es tracta d’una cursa totalment consolidada i ha remarcat el valor que té que persones de municipis de tot el territori organitzin esdeveniments esportius com aquest.

L’alcalde de Bell-lloc, Ramon Cònsola, ha explicat que inicialment aquesta cursa estava organitzada pel propi consistori i que ara li han passat el relleu al Club Alpí Bell-lloc, que ha introduït algunes novetats.

L’atleta Jackson Quiñonez i la seva entrenadora Ascensión Ibáñez donen suport a aquest esdeveniment, que vol implicar el màxim nombre de persones.

La Diputació de Lleida dóna suport a aquest esdeveniment esportiu que inclou tres recorreguts i modalitats:

• Cursa de 10 km Bell-lloc – Els Alamús – Bell-lloc
• Cursa de 5 km Bell-lloc – Els Alamús
• Caminada de 5 km Bell-lloc – Els Alamús

La 7a Cursa Solidària de Bell-lloc, que compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Bell-lloc i Els Alamús, es caracteritza també per ser un esdeveniment esportiu de caire solidari.

Un dels representants del Club Alpí Bell-lloc, Josep Maria Roure, ha afirmat que aquest any donaran tots els diners recaptats a l’Associació Talma de Juneda, una associació sense afany de lucre que treballa en l’atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, trastorn mental i/o risc d’exclusió social de la comarca de Les Garrigues, per tal de millorar-ne la qualitat de vida.

Lleida, 15 d’abril de 2015

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat