Acollim la presentació de la 3a Volta al Pantà d’Utxesa

Volta_Panta_Utxesa_2016_SLI

La prova tindrà lloc aquest diumenge a les 10 del matí i constarà d’una cursa de 10 quilòmetres, una altra de 6,5 i de curses infantils en un entorn que permet combinar esport i natura

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la tercera Volta al Pantà d’Utxesa que tindrà lloc el proper diumenge 28 de febrer.

La presentació ha comptat amb la presència de la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida i alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol; de l’alcalde de Torres de Segre, Josep Ramon Branzuela; del regidor d’esports de Torres de Segre, Joan Companys, i del responsable de l’organització de la cursa, Xavi de la Fuente, de l’empresa Xavi Thai.

La vicepresidenta Pujol ha expressat el ple suport de la Diputació de Lleida a totes les activitats que es fan a nivell municipal, en aquest cas la Volta al Pantà d’Utxesa, del Consorci d’Utxesa i dels municipis d’Aitona, Torres de Segre i Sarroca, que uneixen esport i la natura per promocionar aquesta zona.

Els organitzadors de la prova esperen arribar als 450 inscrits. Sobretot han agraït la gran tasca del centenar de voluntaris que participen a la cursa.
Pel que fa al recorregut, és en un 70% de terra i en un 30% d’asfalt totalment marcat i tancat al trànsit.

El programa de la cursa s’obrirà a les 8.30 hores amb la recollida de dorsals i la bossa del corredor. El punt de sortida de les proves és el punt d’informació d’Utxesa. A les 9 hores es donarà la sortida als que preparen la Marató de Barcelona i fan la tirada de 20 km.

A les 10 hores començaran els atletes de la cursa de 10 km i, vint minuts més tard, a les 10.20 hores ho faran els de la cursa de 6,5 km. Un cop tancades aquestes curses, a les 11.45 hores començaran les curses infantils per donar pas a les 12.30 hores al lliurament de premis.

Hi haurà una zona infantil oberta a partir de les 9.30 hores amb inflables i monitors encarregats dels més petits. També una zona de carpes on els col•laboradors exposaran els seus productes.

A més, els atletes que preparen la Marató de Barcelona del 13 de març podran venir prèviament a recollir el dorsal i se’ls permetrà fer el recorregut una hora abans de l’inici de la cursa, amb punts d’avituallament per poder fer una tirada de 20 km.

Lleida, 22 de febrer de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat