Acollim la presentació de la 2a Fira Bike de Rosselló

Fira_bicicleta_Rossello_001_WEB

Presentació de la 2a Fira Bike Rosselló a la Diputació de Lleida

Fira_bicicleta_Rossello_001_SLI

Presentació de la 2a Fira Bike Rosselló a la Diputació de Lleida

Uns 13 expositors mostraran les novetats en bicicletes i complements, amb la bicicleta elèctrica com a protagonista

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts la presentació de la 2a edició de la Fira Bike Rosselló, que se celebrarà dissabte 10 de juny. L’acte ha comptat amb la presència del diputat, Josep Ibarz; de l’alcalde de Rosselló, Josep Abad, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rosselló, Joan Andreu Urbano.

Aquesta fira, que organitza el Club Ciclista de Rosselló i el consistori, vol ser l’aparador de diferents marques de bicicletes, de les darreres novetats i de totes les modalitats, com també de tota mena d’accessoris relacionats amb aquest esport.

Concretament, la fira comptarà amb 13 expositors, la majoria dels quals són venedors de Lleida i altres localitats de les comarques lleidatanes que oferiran els seus productes a preus més rebaixats.

El diputat Ibarz ha afirmat que Rosselló vol ser un punt de referència en el món de la bicicleta, situant-se en el mapa pels aficionats al ciclisme. En aquest mateix sentit, l’alcalde Josep Abad ha declarat que Rosselló ha fet una aposta per la bicicleta gràcies al suport del Cub Ciclista. I és per això, que el poble compta amb nombroses trialeres que freqüenten els aficionats a la BTT.

Per la seva part, el regidor Joan Andreu Urbano ha destacat, d’aquesta segona edició, l’aposta per la promoció de polítiques sostenibles, és a dir, per la bicicleta elèctrica com a vehicle de desplaçament dins de la ciutat.

A més de la fira, s’organitzarà una pedalada solidària, la recaptació de la qual es destinarà a l’Associació Catalana contra el Càncer de Lleida.

 

Lleida, 6 de juny de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat