Acollim la presentació de la 1a Cursa Els Tres Tossals i el Festossal d’Alcoletge

Cursa_Alcoletge_001_SLI

La cursa, que se celebrarà el 2 de juliol, comptarà amb 450 corredors i després se celebrarà el Festossal amb els concerts dels grups Buhos, Koers i un DJ local

El municipi d’Alcoletge ha organitzat pel proper dissabte, 2 de juliol, la primera edició de la Cursa Els Tres Tossals amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. Es tracta d’una cursa que s’iniciarà a les 20.30 hores amb tres opcions: una caminada popular de 5,5 km, una cursa de 10 km i una cursa de 5,5 km.

Aquesta prova és única a la comarca del Segrià perquè comptarà amb un recorregut durant el qual es podrà gaudir de l’animació de batucada de l’Associació Musical Sound de Secà. Per tant, els organitzadors pretenen compartir amb els participants una jornada esportiva i alhora lúdica.

La cursa de deu quilòmetres és puntuable a la Lliga Ponent i el recorregut transcorre pels tres tossals del terme municipal: el Tossal dels Morts, el Tossal de la Nora i el Tossal de l’Agustinet.

Els detalls de la cursa s’han presentat aquest dijous en roda de premsa a la Diputació de Lleida. L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident quart, Jordi Latorre;  del regidor de Comunicació de l’Ajuntament d’Alcoletge, Josep M. Pifarré; dels dos membres de l’organització de la cursa, Òscar Ribera i Moisès Mora, i dels membres d’Alcoletge Jove, Roger Llovera i Judit Borràs.

El vicepresident Jordi Latorre ha afirmat que per la Diputació de Lleida és una satisfacció poder presentar aquestes iniciatives que s’organitzen arreu del territori perquè fan referència a la promoció de l’esport i la salut de les persones i també ajuden a la convivència a nivell cultural, social i esportiu.

En un principi, els organitzadors van decidir limitar les inscripcions a 400 persones. A data d’avui, ja s’han complert les expectatives de persones inscrites, entre 150 caminadors i 250 corredors. Degut a aquest èxit, s’ha ampliat a 450 corredors.

Un dels organitzadors de la cursa, Òscar Ribera, ha agraït el suport rebut per l’Ajuntament d’Alcoletge i per la Diputació de Lleida. També ha felicitat el centenar de voluntaris del municipi que han fet possible aquest esdeveniment esportiu que va néixer ara fa un any.

Quan acabi la cursa, l’Associació Alcoletge Jove ha organitzat el Festossal amb diferents concerts. El representant de l’associació, Roger Llovera, ha explicat que el concert comptarà amb les actuacions musicals dels grups Buhos, Koers i un DJ local.

 

Lleida, 30 de juny de 2016

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat