Acollim la conferència “Una pinzellada sobre la salut mental”

Salut_Mental1

Salut_Mental3

Salut_Mental2

Gairebé un centenar de persones assisteixen a una jornada on s’han realitzat xerrades abordant la vessant clínica i la del malalt

La Sala d’Actes de la Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres la conferència “Una pinzellada sobre la salut mental”, una activitat que ha comptat amb dues xerrades on s’ha abordat la problemàtica des de la vessant clínica i la del malalt.

La diputada Maria Antònia Pubill ha presentat una jornada on han participat gairebé un centenar de persones. Mercè Torrentallé, presidenta de l’Associació Salut Mental La Noguera, i Margarida Puigdevall, psiquiatra i directora del servei de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions de l’Hospital Santa Maria de Lleida, han estat les protagonistes amb les seves exposicions.

Pubill ha destacat la importància de “poder comptar amb les paraules d’una persona afectada d’aquestes característiques”, com és la presidenta de l’Associació Salut Mental La Noguera, “ja que dóna una visió molt més real al públic assistent”.

La conferència forma part d’un programa d’activitats que organitza DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, iniciativa endegada pel Departament de Benestar Social i Família.

Lleida, 27 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat