A Solsona, l’oficina de tributs de la Diputació millora les instal·lacions per atendre els ciutadans

ORIvisita_installacions_recaptacio3_editora_2_6052_0_1

L’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) de Solsona ha tornat a la seva ubicació original situada a la plaça Major amb les instal·lacions totalment renovades

La Diputació de Lleida ha finalitzat les obres d’adequació de l’oficina de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) de Solsona, situada al número 8 de la plaça Major.

Les obres d’adequació han consistit en la modernització de les instal·lacions, la renovació de les infraestructures i del mobiliari amb l’objectiu de millorar el servei d’atenció als ciutadans.

Els treballs van finalitzar el mes de juliol i des del 10 de juliol, l’OAGRTL de Solsona presta el seus serveis al local de sempre. El diputat Marc Escarré i el director de l’Organisme, Xavier Monné, han visitat les renovades instal·lacions i han agraït la gerent del Consell Comarcal del Solsonès, Teresa Canal, la seva col·laboració.

En el transcurs de les obres, l’oficina de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals va ocupar de forma temporal un espai de l’edifici de Cal Porrer de Solsona, propietat del Consell Comarcal del Solsonès, per continuar prestant el servei mentre es desenvolupaven els treballs d’adequació de la seva oficina habitual.

Aquesta cessió va ser possible gràcies al conveni de col·laboració que van signar el passat més d’abril el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el president del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà.

L’Organisme de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) és l’organisme depenent de la Diputació de Lleida encarregat de fer la gestió, la recaptació i la inspecció dels tributs delegats pels diferents ajuntaments de les comarques de Lleida.

Solsona, 7 d’agost de 2013

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat