Joan Talarn, al Dia de la Comarca de la 65a edició de la Fira Sant Miquel-Eurofruit

Dia_comarca_web

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha participat aquest dissabte en el Dia de la Comarca, un dels actes tradicionals de la Fira Agrària de Sant Miquel-Eurofruit 2019, certamen que enguany arriba a la seva 65a edició.

Joan Talarn ha arribat al recinte firal, concretament al Club de l’Expositor-Caixabank, acompanyat del vicepresident Ferran Accensi, de la diputada Rosa Pujol i dels diputats Jordi Verdú, Paco Cerdà i Joan Gilart. Allí ha estat rebut per la Corporació Comarcal del Segrià i pels alcaldes de la comarca del Segrià, i posteriorment s’ha procedit a fer la hissada de bandera del Segrià a la porta principal del passeig central. A continuació s’ha efectuat una visita al recinte firal durant la qual s’ha servit una copa de cava oferta pel Consell Comarcal del Segrià a l’estand de la Diputació de Lleida de la mostra culinària ‘Aliments del territori i tu’. La visita ha acabat amb una recepció a l’estand de San Miguel.

La Fira de Sant Miquel se celebra des de dijous i tancarà les seves portes després d’una edició que està oferint unes bones xifres, amb un 100% d’ocupació, 317 expositors directes, 54.000 m2 de superfície i 60 activitats paral·leles. Aquesta 65a edició destaca per la seva vocació d’internacionalització, que s’està fent palesa amb dos missions comercials de caire expansiu, una amb el consolat de Bielorússia a Barcelona i l’altra amb distribuïdors i importadors de nou països.

Pel que fa a la Diputació de Lleida, compta amb dos estands, un d’institucional de 128 m2 al Pavelló 3, amb informació al públic sobre la Diputació i els organismes de Promoció Econòmica i Turisme, i l’altre de la mostra culinària ‘Aliments del territori i tu’, de 267 m2, al Palau de Vidre. Aquest espai s’ha distribuït a redós de 9 consells comarcals (Alt Urgell, Alta Ribagorça, Garrigues, Noguera, Pallars Jussà, Pla d’Urgell, Segarra, Segrià i Urgell) i al mig un shoowcoking on es realitzaran 24 accions de promoció i difusió de producte agroalimentari, feta per empreses, associacions de productors, denominacions d’origen i restauradors de les terres de Lleida. A més, la corporació va aprofitar la Fira per presentar, el divendres, les conclusions de la jornada tècnica celebrada el passat mes de març a Bellpuig, Producterra, amb productors agroalimentaris de tot el territori.

 

 

 

Lleida, 28 de setembre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat