El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha participat aquest dissabte en el Dia de la Comarca, un dels actes tradicionals de la Fira Agrària de Sant Miquel-Eurofruit 2019, certamen que enguany arriba a la seva 65a edició.
Joan Talarn ha arribat al recinte firal, concretament al Club de l’Expositor-Caixabank, acompanyat del vicepresident Ferran Accensi, de la diputada Rosa Pujol i dels diputats Jordi Verdú, Paco Cerdà i Joan Gilart. Allí ha estat rebut per la Corporació Comarcal del Segrià i pels alcaldes de la comarca del Segrià, i posteriorment s’ha procedit a fer la hissada de bandera del Segrià a la porta principal del passeig central. A continuació s’ha efectuat una visita al recinte firal durant la qual s’ha servit una copa de cava oferta pel Consell Comarcal del Segrià a l’estand de la Diputació de Lleida de la mostra culinària ‘Aliments del territori i tu’. La visita ha acabat amb una recepció a l’estand de San Miguel.
La Fira de Sant Miquel se celebra des de dijous i tancarà les seves portes després d’una edició que està oferint unes bones xifres, amb un 100% d’ocupació, 317 expositors directes, 54.000 m2 de superfície i 60 activitats paral·leles. Aquesta 65a edició destaca per la seva vocació d’internacionalització, que s’està fent palesa amb dos missions comercials de caire expansiu, una amb el consolat de Bielorússia a Barcelona i l’altra amb distribuïdors i importadors de nou països.
Pel que fa a la Diputació de Lleida, compta amb dos estands, un d’institucional de 128 m2 al Pavelló 3, amb informació al públic sobre la Diputació i els organismes de Promoció Econòmica i Turisme, i l’altre de la mostra culinària ‘Aliments del territori i tu’, de 267 m2, al Palau de Vidre. Aquest espai s’ha distribuït a redós de 9 consells comarcals (Alt Urgell, Alta Ribagorça, Garrigues, Noguera, Pallars Jussà, Pla d’Urgell, Segarra, Segrià i Urgell) i al mig un shoowcoking on es realitzaran 24 accions de promoció i difusió de producte agroalimentari, feta per empreses, associacions de productors, denominacions d’origen i restauradors de les terres de Lleida. A més, la corporació va aprofitar la Fira per presentar, el divendres, les conclusions de la jornada tècnica celebrada el passat mes de març a Bellpuig, Producterra, amb productors agroalimentaris de tot el territori.
Lleida, 28 de setembre de 2019
Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat