Les activitats per a nens que han tingut lloc aquest matí al saló “Aliments del territori i tu” de la Diputació de Lleida en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, han reunit un total de 75 nens i nenes.
L’espai, dinamitzat per Gustum, ha acollit tres tallers de cuina durant tot el matí per a nens entre 6 i 12 anys de la mà de l’empresa Petit Xef.
Aquest espai de show coocking s’emmarca dins el saló “Aliments del territori i tu”, una iniciativa de la Diputació de Lleida que agrupa fins a 200 productes de proximitat de 98 municipis en un espai de 340 metres quadrats on hi ha representades totes les comarques de Lleida.
A més, el programa l’Oracle, de Catalunya Ràdio, que presenta el periodista Xavier Grasset, s’ha fet en directe des del mateix espai entre les 15 i les 16 hores i ha centrat els seus continguts en la Fira de Sant Josep. A més, l’Oracle ha entrevistat el president de la Diputació, Joan Reñé.
Les activitats i tastos culinaris continuaran tenint lloc fins demà al vespre, quan el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, clausurarà la 141a Fira de Sant Josep.
Entre les mostres que tindran lloc aquest dimarts, hi ha l’elaboració de plats típics per part de Genís Costa, alumne de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida o de la Teresa Farré del restaurant La Manreana i Miravall, de Juneda, un tast d’oli guiat a càrrec de Jaume Aran, la presentació d’un menú amb productes de Les Garrigues per part de la M. Carme Mora del Restaurant Els Fogons de la Carme; la preparació d’unes postres per part del cuines Jordi Vidal, i la presentació d’embotit casolà i meremelades artesanals a càrrec de Cuinats Moreno.
Mollerussa, 18 de març de 2013
Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat