El cuiner Joan Roca pronunciarà demà dijous a les 18.30 hores la lliçó inaugural del curs 2013/2014 de l’IEI
Després de la lliçó inaugural es farà un tast de diferents tapes elaborades amb productes de les comarques lleidatanes
El cuiner Joan Roca del Celler de Can Roca, considerat el millor restaurant del món segons la prestigiosa llista de la revista britànica Restaurant, serà l’encarregat de pronunciar la lliçó inaugural del curs 2013/2014 de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) a les 18.30 hores.
La lliçó inaugural tractarà sobre la cuina com a signe d’identitat agafant com a referent el llibre ‘De Gust, cuina i art de les terres de Lleida, Pirineu i Aran’, que la Diputació de Lleida va presentar per Sant Jordi i que recull 13 receptes escrites per a cuiners no professionals i que permeten l’elaboració de plats i postres com ara la cassola de tros, la sopa de fredolics, la coca de recapte o el préssec en almívar.
El llibre ‘De Gust, cuina i art de les terres de Lleida, Pirineu i Aran’ forma part de les accions que la Diputació de Lleida porta a terme a través de la campanya ‘Aliments del territori tu’, per posar en valor productes agroalimentaris de primera qualitat de les comarques de Lleida.
Les accions d’aquesta campanya reconeixen el talent i l’esforç de molts pagesos i productors, contribueixen a la riquesa de les comarques lleidatanes i a la seva presència en els mercats internacionals.
Després de la lliçó inaugural, que es farà al Pati de l’IEI, s’ha organitzat un tast de diferents tapes elaborades amb productes de les comarques lleidatanes que serviran els alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
L’acte comptarà també amb l’assistència de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, i del director de l’IEI, Josep Maria Solé i Sabaté, que en farà de conductor.
Lleida, 9 d’octubre de 2013
Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat