5è CastellSerà de Nit amb el suport de la Diputació de Lleida

CASTELLSERÀ_NIT_web_MA

CASTELLSERÀ_NIT_web_SLI_MA

Concerts, teatre i circ a la fresca durant l’agost

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimecres la presentació de la cinquena edició del cicle CastellSerà de Nit, organitzat per l’ajuntament i que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. El festival inclou actuacions musicals i teatrals a l’aire lliure en diferents espais municipals i racons amb encant, com el Racó d’Antany, els dies 3, 5, 10, 17 i 24 d’agost.

La presentació ha tingut lloc a la sala de premsa i ha comptat amb la participació de l’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, el regidor de Cultura del municipi, David Pradas, i la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, que ha posat en valor el cicle perquè ajuda a promocionar la cultura des de diverses disciplines.

En aquest mateix sentit, l’alcalde ha destacat la importància del festival per Castellserà i per la comarca de l’Urgell i ha afegit que ”Lleida és bressol de cultura, sobretot en companyies de teatre infantil i música, i s’està treballant des de l’ajuntament per posar a disposició dels veïns aquestes activitats culturals”.

Com a novetats, s’incorpora la disciplina del circ, amb la voluntat d’acostar aquest cicle al públic infantil i, per l’altra, s’aposta pels artistes i grups locals i lleidatans. Concretament, aquest dijous, a les 10 de la nit al Racó d’Antany, està prevista una representació que combina el circ i el clown “Alquímia” a càrrec de la companyia hispano-argentina El Negro y el Flaco. La resta de les actuacions que es podran veure són el dia 5, amb un concert de cloenda del XVI Curs de cant; el dia 10, amb l’obra de teatre “Infidelitats” de Quarta Paret; el dia 17, la representació teatral “La capsa de Café”, de Cametes Teatre i el dia 24 d’agost tancarà el cicle amb el concert de musica conscient “L’hora més fosca” de l’artista local Oriol Ginestà. Els organitzadors esperen que un miler de persones gaudeixin del cicle. Tots els espectacles són gratuïts.

Lleida, 2 d’agost de 2017

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat