34 actuacions per millorar la gestió de l’aigua a l’Urgell

Estació de tractament aigua potable Tàrrega 1_WEB

Estació de tractament

Estació de tractament aigua potable Tàrrega 1_SLI

Estació de tractament

La Diputació de Lleida ha portat a terme un total de 34 actuacions a 22 municipis i Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la comarca de l’Urgell en matèria d’inversions en la gestió de l’aigua destinada a consum i de piscines municipals.

La subvenció total que la Diputació de Lleida ha aportat per portar a terme aquestes actuacions ascendeix a 465.612 euros.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins el Pla d’inversions per la millora en la gestió de l’aigua d’ús públic que la corporació lleidatana va crear per al trienni 2013-2015 i que compta amb una dotació econòmica de 5.640.000 euros.

Entre les actuacions desenvolupades s’inclou la renovació d’un tram de la xarxa de distribució d’aigua al nucli de població de Tornabous, la millora del dipòsit municipal d’aigua potable del municipi d’Els Omells de Na Gaia, el projecte de millora del tractament de l’aigua de la piscina municipal de Bellpuig, la reparació de l’equip de cloració de l’aigua destinada a consum a Nalec o l’execució de la memòria valorada de la renovació parcial de la xarxa d’aigua potable del barri de Fàtima de Tàrrega.

Un pla d’inversions per a la gestió d’aigua adreçat als municipis

El Pla d’inversions per la millora en la gestió de l’aigua d’ús públic de la Diputació per al trienni 2013-2015 permet als consistoris la millora i l’adaptació de les infraestructures de distribució i de potabilització d’aigua destinada a consum, així com l’adaptació de les infraestructures de tractament de l’aigua en piscines municipals.

Aquest pla ha significat una millora substancial de les infraestructures de tractament, potabilització i distribució d’aigua destinada al consum i també una millora substancial en les infraestructures de tractament d’aigua de la gran majoria de piscines municipals del territori de les comarques de Lleida.

En total, es duran a terme al llarg d’aquest anys 355 actuacions a totes les comarques lleidatanes.

Lleida, 26 de febrer de 2015

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat