300 socorristes treballen a l’estiu gràcies en part als ajuts de la Diputació per piscines municipals

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Un total de 154 ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la demarcació de Lleida van sol·licitar el finançament a la Diputació de Lleida per cobrir el cost de la contractació de 294 socorristes a les piscines municipals de la demarcació durant el passat estiu.

Els consistoris es van acollir a la convocatòria de subvencions de la Diputació de Lleida que finança el servei de salvament i socorrisme per la temporada d’estiu i que ja està oberta també per aquest 2014.

Els ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la demarcació de Lleida podran presentar a partir d’aquesta setmana la sol·licitud per a la concessió de les subvencions.

La Diputació de Lleida destina una dotació econòmica d’1,2 milions d’euros per ajudar els consistoris a finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d’estiu d’aquest any.

L’ajut per cada consistori depèn del nombre de socorristes contractats. Les entitats locals que contractin un socorrista podran percebre fins a 4.500 euros, les que contractin dos socorristes podran rebre una subvenció de fins a 7.500 euros i les que contractin tres socorristes podran rebre un màxim de 8.500 euros.

La línia de subvencions es va crear per ajudar els municipis a fer front a la despesa que els suposa l’obligatorietat de tenir socorristes per obrir les piscines municipals durant l’estiu i tots els consistoris amb piscina municipal sol·liciten aquesta subvenció. (Tràmits)

Lleida, 14 de maig de 2014

Per a més informació: 
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
Cap de l’Àrea de Comunicació, Maricel Pujol
premsa@diputaciolleida.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat