La 14a Cursa de l’Oli arriba a les Borges Blanques amb la previsió de 700 corredors

Cursa_Oli_Borges_2017_001_SLI

Presentació de la 14a Cursa de l’Oli de les Borges Blanques

Cursa_Oli_Borges_2017_002_SLI

Presentació de la 14a Cursa de l’Oli de les Borges Blanques

 

La cursa se celebrarà diumenge 22 de gener i el guanyador en la categoria masculina i en la femenina rebrà el seu pes en oli

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 14a Cursa de l’Oli que se celebrarà diumenge 22 de gener a les Borges Blanques. Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Patronat Fira de les Garrigues i el Club Atlètic Borges, i s’inclou com una de les activitats previstes en la 54a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

La presentació ha comptat amb la participació del diputat provincial Paco Cerdà; del director de la Cursa, Xavier Sahuquillo; i dels representants dels patrocinadors: del CEO Aritmos, Antoni Salvadó, del director de BBVA CX Lleida- Penedès, Joan Navarro, i del president de la Cooperativa de Sant Isidre, Ramon Riu.

La cursa té una distància de 10.360 metres, una part del circuit és urbà i l’altra per camins del terme municipal. La inscripció és oberta a tothom, majors de 14 anys, que hagin fet efectiu el preu de la inscripció de 15 euros.

Com cada any, els organitzadors han creat una inscripció solidària de 20 euros que en aquesta ocasió es destinarà a l’organització StarGadt Go PedRetina, dedicada als nens amb problemes visuals.

La sortida serà al Passeig del Terral a les 10 hores amb arribada al mateix indret.

Tal i com ha explicat el director de la cursa, Xavier Sahuquillo, per tal de poder oferir una correcta organització amb un resultat òptim, les inscripcions es tancaran als 700 participants. En aquests moments, n’hi més de 400 inscrits.

Com cada any, la peculiaritat és que els guanyadors de la prova, tant en la categoria masculina com en la femenina, s‘enduran el seu pes en oli.

També cal esmentar que tots els corredors rebran un seguit d’obsequis com una ampolla d’oli extra verge de la DO Cooperativa Sant Isidre, un tubular pel coll o un top esportiu.

Lleida, 9 de gener de 2017

 

 

 

 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat