Parada amb productes d’elaboració pròpia de les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació

Parada_Escoles_Especials_01

Parada_Escoles_Especials_02

Al davant de la façana del Palau Provincial, i durant els dies 14 i 15 de desembre

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida han tornat a muntar enguany la parada amb articles d’elaboració pròpia davant el Palau de la Diputació els dies 14 i 15 de desembre.

 

Com ja és tradicional, l’estand disposa d’articles de regal fets pels alumnes del centre, així com de productes directament relacionats amb les festes de Nadal, alguns d’ells dedicats a la Marató de TV3 que enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva.

 

Aquest divendres alumnat i professorat han rebut la visita de representants polítics de la Diputació, encapçalats pel president, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta i diputada responsable de les Escoles Especials, Rosa Pujol, i la diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Sandra Marco.

 

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep atenen alumnes d’entre 5 i 20 anys amb diferents graus de discapacitat. Aquest curs hi ha 80 alumnes a l’escola.

 

Com en anteriors cursos, i a través del Programa d’Inserció i Formació, s’imparteixen cursos de Tèxtil i Confecció, i de Jardineria, emmarcats en el Pla d’Inserció Laboral.

 

A part, també s’ofereixen activitats extracurriculars de teràpies assistides amb cavalls, gossos, ioga i natació, que ajuden els alumnes a treballar les seves habilitats i el seu desenvolupament cognitiu.

 

Lleida, 15 de desembre de 2023

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat