10 restaurants de les províncies de Lleida es converteixen ens els primers finalistes de la desena edició de CARTAVÍ

JURAT LLEIDA

Els premis valoren les millors cartes de vi amb l’objectiu de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants catalans,  així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a Catalunya

Les dos primeres semifinals dels Premis Cartaví ja s’han celebrat a Lleida i Tarragona, en les quals els jurats de cada zona han escollit els primers restaurants finalistes d’aquesta desena edició.

En total, 18 restaurants opten a la final que se celebrarà a finals d’abril a Barcelona, dels quals vuit restaurants representen a la província de Tarragona i deu a la província de Lleida. 

A Lleida, el jurat s’ha reunit aquesta setmana a la seu del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida,  i ha estat format per:  Carles Gilbert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida; Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre, Toni Márquez, vicepresident de la Federació Hostaleria de Lleida; Jordi Martínez, representant de l’Associació Catalana de Sommeliers i Gloria Farré, periodista. 

CATEGORIA A

● FERRERUELA de Lleida

● CAN BOIX de Peramola de Peramola

● LA BOSCANA de Bellvís 

CATEGORIA B

● CAL XIRRICLÓ de Balaguer

● LA BRASA D’OR de Lleida

● CARAVISTA de Lleida

● CELLER DEL ROSER de Lleida

 CATEGORIA C

● CA L’AGUSTINA de Preixens

● EL CELLER de Montsonís

● L’ERA DEL SALASSE de Salàs de Pallars  

CARTAVÍ té com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. En aquesta edició, l’Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana de Sumillers i els patronats de turisme  de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona.

www.cartavi.cat

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat