Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu3 de maig de 2018

 Clúster Logític

La Diputació de Lleida acull la presentació del Clúster Logístic de Catalunya  

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dijous a la presentació del Clúster de Logística, a la Sala Polivalent de la Diputació.

La sessió ha consistit en una jornada de debat organitzada per PIMEC Lleida, la Diputació de Lleida i el Clúster Logístic de Catalunya en la que Reñé ha estat acompanyat per Josep González, president de PIMEC, i per Jaume Saltó, president de PIMEC Lleida. 

La trobada ha girat al voltant de la logística i les infraestructures, i anava adreçada a totes les petites i mitjanes empres que tinguessin entre les seves activitats la gestió d’una part de la cadena de subministrament. L’objectiu era millorar la interlocució del sector agroalimentari –en el que Lleida és tot un referent– en el seu conjunt, explorar les sinergies entre els participants, afavorir la innovació i optimitzar recursos de forma col·lectiva. Per aquest motiu, s’ha comptat amb la participació d’experts en la matèria i dels agents implicats en el territori, entre ells Ignasi Sayol, president del Clúster Logístic de Catalunya.   

 Més informacióCamí Bellvís

Millores al camí de Térmens a Bellvís 

La Diputació de Lleida ha iniciat les obres de rehabilitació del ferm del camí municipal que connecta les poblacions de Térmens i Bellvís per un  import global de 119.986,84 euros. S’hi faran tractaments als trams de calçada més deteriorats amb regs asfàltics monocapa i bicapa. El traçat d’actuació és de 6,6 km i es preveu que l’obra estigui acabada aquest mateix mes.  

   

Més informacióEquiMollerussa

La Diputació de Lleida col·labora amb EquiMollerussa, el nou certamen de competició eqüestre internacional  

Posicionar Mollerussa com a referent català en l’àmbit de l’equitació i de l’hípica. Aquesta és l’aposta de l’Institut de Mollerussa que amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell, Fira de Mollerussa i l’associació ANCCE, s’han aliat per sumar esforços i posar en marxa “un projecte ambiciós” que inclou la creació de l’esdeveniment EquiMollerussa, un concurs morfològic de cavalls, que reunirà en competició, del 4 al 6 de maig, una setantena de criadors procedents de Catalunya i altres punts de l’Estat espanyol, a més de França, Suïssa i Guatemala.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, assistirà aquest divendres a la inauguració del certamen que es presenta a més com a proposta d’oci familiar, ja que es podrà visitar de forma gratuïta i gaudir de tota una oferta complementària que inclourà competicions de salt, espectacles eqüestres, part gastronòmica, exposicions de maquinària i activitats formatives.

 

Més informació

 05 de maig de 2018

13.00 i 17.30 hores 

Fira de Titelles de Lleida. Representació de l’espectacle Appeso ad un Filo, de la companyia italiana ‘Di Filippo Marionette’. Pati de l’IEI.

 06 de maig 2018

12.00 hores 

Acte de commemoració del  centenari de l'Escola Joan Benet i Petit construïdes per la Mancomunitat de Catalunya. Els Troms

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.