Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu1 de febrer de 2019

 Museu d'Art

Col·laboració per fer possible la nova seu del Museu d’Art de Lleida 

En la construcció de la nova seu del Museu d’Art de Lleida, la Diputació també hi té un paper fonamental amb l’aportació de més d’un milió d’euros per fer-la possible. La col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida, conjuntament amb altres administracions, suposa una fita important pel llegat cultural de les Terres de Lleida pel que fa l’art contemporani i modern. 

El Museu d’Art de Lleida va obrir portes el 1917 i al llarg de més d’un segle ha itinerat per diferents seus, com la segona planta de l’antic Hospital de Santa Maria (l’actual IEI). Un dels seu primers impulsors fou el pintor Jaume Morera, de qui també en prengué nom.

 

 Més informacióe-Notificacio

Informació al mòbil sobre la gestió de tributs

La Diputació de Lleida potencia l’ús de les noves tecnologies en l’atenció al ciutadà i, en relació amb  la gestió dels tributs, ofereix també la possibilitat de rebre al mòbil les notificacions, via SMS o per correu electrònic. Per donar-vos d’alta a aquest servei gratuït de notificació electrònica, podeu consultar el web, que us donarà accés a l’Organisme Autònom de Recaptació i Gestió de Tributs. 

Actualment, dels 231 municipis de les comarques de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran, 228 han delegat voluntàriament la gestió dels seus tributs municipals a l’OAGRTL.

 

   Més informació

 Àlex Màrquez

Àlex Márquez visita les Escoles Especials 

Els alumnes de les Escoles Especials Llar de Sant Josep de la Diputació de Lleida han rebut aquesta setmana al pilot de Moto2 Àlex Márquez, acompanyat per la presidenta Rosa Maria Perelló, per poder conèixer i compartir experiències basades en l’esforç i la superació, també en l’àmbit de l’esport. 

Les Escoles Especials Llar de Sant Josep són un centre de titularitat pública de la Diputació de Lleida que atén alumnes fins a 18 anys que per les seves limitacions cognitives o auditives no poden seguir l’escolaritat en un centre ordinari. Des d’aquest centre, ubicat al complex de La Caparrella, a la ciutat de Lleida, es potencia al màxim les seves capacitats.

   Més informació

 

2 de gener de 2019 

13.30 h   

Salutació de la Presidenta al Jurat de la 30a Edició del premi Pica d'Estats.  Sala Viladrich de la Diputació de Lleida.

3 de febrer de 2019 

12.00 h   

Inauguració  de la nova plaça 1 d'Octubre. Sant Martí de Maldà.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.