Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu29 de juny de 2018

 Castell de mur

La Diputació de Lleida preveu reobrir la carretera LV-9124 a Castell de Mur el 3 de juliol

La Diputació de Lleida preveu reobrir al trànsit la carretera LV-9124 a Castell de Mur el dia 3 de juliol. Aquesta via es va veure afectada per una esllavissada el passat 16 d'abril, en un tram de vessant adjacent a la carretera, a l'altura del kilòmetre 5+200, al marge dret. 

Les obres d’emergència al llarg d’aquests dos mesos i mig s’han articulat en quatre eixos: el condicionament d'un pas provisional per complementar l’itinerari alternatiu per Pont de Montanyana, els treballs previs en alçada per al sanejament de la zona del cingle, el desenrunat de la vessant i la reconstrucció de la carretera amb un pressupost total estimat de 430.000 euros. Una darrera fase d'actuació s'afrontarà a la tardor, i consistirà en la reposició mediambiental de l'entorn.

 

 Més informacióEnoturisme

La Diputació de Lleida, a la Nit de l’Enoturisme de Catalunya al Castell del Remei

La Diputació de Lleida, mitjançant el seu Patronat de Turisme, participarà a la propera edició de la Nit de l’Enoturisme, que se celebrarà al Castell del Remei el proper 5 de juliol. 

Durant la vetllada es farà entrega dels guardons als premiats de les diferents categories. Les candidatures presentades al 2018 han estat 46: 21 per a la categoria Cellers, 11 per a Allotjament i restauració, i 14 per a Experiències i innovació. 

Els Premis d’Enoturisme de Catalunya constitueixen una iniciativa conjunta dels membres de la Taula d’enoturisme de Catalunya, creada en el marc del Programa nacional d’enoturisme de Catalunya, amb l’objectiu de reconèixer i premiar les millors iniciatives enoturístiques que s’han posat en marxa al país. 

Més informacióConsultori Mèdic

La Diputació aprova les bases per la concessió d'ajuts als consultoris mèdics locals

Tindran la condició de despeses subvencionables les de serveis i béns necessaris per a l’exercici de les activitats pròpies del consultori mèdic local que tinguin la consideració de despeses corrents, com ara les despeses de personal adscrit al servei, els subministraments d’energia elèctrica, d’aigua, de gas, de comunicació telefònica o informàtica, de vestuari i material d’oficina, els lloguers, les despeses de reparacions, manteniment, neteja i seguretat.

Per fer front a aquestes subvencions la Diputació de Lleida destinarà la quantitat de 1.700.000 euros que es distribuiran entre tots aquells ens locals que ho sol·licitin.

Aquests ajuts, que la Diputació de Lleida atorga des de fa anys, estan contribuint a dignificar els recintes on es troben ubicats els consultoris mèdics locals. Uns consultoris en òptimes condicions són font de qualitat professional pels metges i de qualitat de servei pels ciutadans que en són usuaris.

 

  Més informació

 3 de juliol de 2018

10.30 hores 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñéinaugurarà la campanya de promoció de la fruita entre els infants Disfruita-la. Golmés.

 del 3 al 8 de juliol de 2018

21.00 hores 

Actuació de Raquel Gualtero, Estrena Nuà i Duetu, en el marc de la celebració de Dansàneu 2018. Festival de Cultures del Pirineu. Església de Sant Pere, a Sorpe

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.