Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu22 de juny de 2018

 Piscines municipals

Aprovada la línia de subvencions per al servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals

La Diputació de Lleida ha aprovat les bases específiques per a la concessió de subvencions als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades de la demarcació de Lleida per tal de finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d’estiu. Es podran beneficiar d’aquestes subvencions els ajuntaments i les EMD’s que tinguin piscines de titularitat municipal. 

 

 Més informacióEnoturisme

Conveni de la Diputació de Lleida amb la DO Costers del Segre per a la promoció de l’enoturisme

Aquestes actuacions estaran destinades a potenciar el turisme a les comarques de Lleida, i entre elles hi haurà la promoció de l’oferta enoturística a través dels mitjans de comunicació 'on-line' i 'off-line' en l’elaboració de material divulgatiu, com també en altres accions adreçades a turoperadors, periodistes especialitzats i 'influencers'. També es preveu la participació en fires, 'workshops' i presentacions de l’oferta enoturística de les comarques de Lleida als mercats prioritaris, a més de l’organització de jornades de formació i de presentació dels vins de la DO Costers del Segre.  Cal destacar, a més, que el proper 5 de juliol se celebrarà a les terres de Lleida la Nit de l’Enoturisme de Catalunya, concretament al celler del Castell del Remei, a Penelles, a la Noguera.

   Més informacióDesfibriladors

Els Ajuntaments podran formalitzar en breu les sol·licituds d’aparells desfibril·ladors

Amb l’objectiu que les comarques de Lleida siguin un territori cardioprotegit, la Diputació de Lleida posarà un aparell desfibril·lador DEA a disposició d’aquells ajuntaments que ho sol·licitin. La sol·licitud de l’aparell inclourà el dispositiu d’instal·lació (columna o vitrina), un curs de formació i un any de manteniment. La compra d’aquests desfibril·ladors, en un nombre de 240, suposarà una inversió aproximada de 700.000 euros per part de l’àrea de Salut de la Diputació de Lleida, una inversió que servirà per donar garanties de seguretat i de prevenció en la via pública o en qualsevol dels equipaments municipals que comptin amb aquests aparells. 

    Més informació

 22 de juny de 2018

17.30 hores 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, assistirà al lliurament d'Orles de la 1a promoció del docle grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal . Campus de l'ETSEA Lleida

 23 de juny de 2018

11.00 hores 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà la inauguració de la Piscina i la Prolongació de la xarxa d'aigua fins a Salgar. Foradada

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.