Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu19 d'abril de 2018

 Esllavissada

La Diputació de Lleida habilita un pas provisional a la carretera LV-9124

La Diputació de Lleida ja ha començat a executar les obres per tal d’habilitar un pas provisional a la carretera LV-9124, de titularitat de la corporació i que el passat dilluns va quedar tallada a Castell de Mur per una esllavissada.

Aquest pas provisional s’executa mitjançant un camí rural preexistent d’uns 6 kilòmetres de llargària que neix a les proximitats del nucli d’Estorm i arriba fins al nucli de Cellers (C-13), i servirà per comunicar els cinc nuclis de població que pertanyen als municipis de Castell de Mur i Sant Esteve de la Sarga, que són Estorm, Moror, Alzina, Sant Esteve de la Sarga i Alsamora.

A més d’aquesta actuació, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha dictat aquesta setmana una resolució perquè de manera immediata es procedís a l’execució de les obres necessàries per tal de sanejar la via afectada per l’esllavissada i el transport a abocador de tot el material, a més de declarar la reconstrucció de tram de la carretera LV-9124, de la C-13 a Moror, com a obra d’emergència. 

 Més informacióREcepció escriptors

Joan Reñé presidirà a la Biblioteca de l’IEI la recepció institucional als escriptors lleidatans 

La Biblioteca de l’Institut d’Estudis Ilerdencs serà l’escenari, aquest divendres al migdia, de la tradicional recepció institucional als escriptors de les comarques de Lleida que la Diputació de Lleida, la Paeria i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ofereixen conjuntament i que serveix com a prèvia a la diada de Sant Jordi. 

La trobada és rotativa i cada any està organitzada per una de les tres institucions implicades, essent enguany el torn de la Diputació de Lleida, que ha escollit com a escenari un escenari tan escaient com és la Biblioteca de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. A més de Joan Reñé, a la recepció hi seran presents Josep Borrell, director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros.    

   Més informacióPle

La Diputació de Lleida celebrarà aquest divendres al matí el Ple corresponent al mes d’abril. 

Entre els punts que figuren a l’ordre del dia, hi ha l’aprovació de diferents projectes referents a carreteres, com els trams de Sant Serni, Montornés de Segarra, Torres de Segre i Llimiana.

També es tractaran convenis amb el Servei Català de la Salut, d’una banda amb l’Ajuntament de Miralcamp, i de l’altra amb l’Ajuntament de Bellaguarda, en ambdós casos per l’actualització de les respectives infraestructures sanitàries. També es sotmetrà a aprovació un conveni amb l’Ajuntament de Torrelameu per a la construcció d’una sala de vetlles municipal, i un altre amb l’Ajuntament del Pont de Suert per al projecte de pavimentació dels vials del cementiri municipal. Un darrer conveni que es tractarà serà amb la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, per a l’execució d’obres d’ampliació i reforma d’aquest centre hospitalari.

Figuren també a l’ordre del dia l’aprovació de la modificació de les Bases específiques per, d’una banda, la concessió de subvencions als ajuntaments per finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals, aprovades pel Ple de la Corporació, i de l’altra, per la concessió d’ajuts als ens locals per al funcionament i administració dels consultoris mèdics locals.

  Més informació

 23 d'abril de 2018

12.30 hores 

Recepció institucional de la Diada de Sant Jordi 2018. Pati de l'IEI de Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.