Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu29 de març de 2018

 Monestir Avellanes©The Cloister Museum – MET Nova York

La Diputació de Lleida tindrà al mes d’abril la digitalització dels sepulcres dels comtes d’Urgell 

La Diputació de Lleida recollirà en les properes setmanes la digitalització dels sepulcres dels comtes d’Urgell, que es conserven al Museu The Cloisters de Nova York. Aquest procés permetrà la reproducció de les tombes per tal que puguin ‘retornar’ al seu emplaçament originari: el Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, en una actuació finançada per la Diputació de Lleida. 

Al llarg d’aquesta setmana, els tècnics de The Cloisters finalitzaran el treball d’escanejat amb làser per generar reproduccions en 3D molt precises d'aquests sepulcres de pedra del segle XIV. L’escàner d’alta resolució captura més de 40 milions de punts per tomba i serà a partir d’aquestes imatges digitalitzades d’alta resolució que es podrà començar a treballar en la reproducció dels sepulcres en pedra.

  

 Més informacióOcupació Turística Setmana Santa

El Patronat de Turisme preveu una ocupació del 95 % durant els dies festius de la Setmana Santa  

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació turística des del Dijous Sant fins al dilluns de Pasqua que es podria situar entre el 90 % i la plena ocupació a les zones turístiques de les comarques lleidatanes, sempre que les condicions meteorològiques acompanyin. 

Durant els 10 dies que van del dissabte 24 de març al Dilluns de Pasqua 2 d’abril, el Patronat estima que visitaran les comarques de Lleida uns 85.000 turistes, els quals podran gaudir d'uns magnífics gruixos de neu i dels darrers dies d'esquí de la temporada a les estacions del Pirineu que finalitza el dia 8 d’abril, com també de l'inici de la nova campanya d'esports d'aventura i turisme actiu coincidint amb l'arribada de la primavera. El turisme rural, el turisme de natura, el turisme cultural i la gastronomia són altres punts d'atracció per als visitants en aquest període.

El final de la temporada d'esquí, amb bons gruixos de neu, l'inici dels esports d'aventura i una àmplia oferta de turisme rural, turisme de natura, turisme cultural i la gastronomia formen part dels diferents punts d'atracció per als visitants.

  Més informació

 14 d'abril de 2018

20.00 hores 

Carmina Burana (Cantiones profanae) Carl Orff. Teatre La Lira de Tremp.

 15 d'abril de 2018

19.00 hores 

Carmina Burana (Cantiones profanae) Carl Orff. Teatre Armengol de Bellpuig.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.