Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu15 de març de 2018

 Fira sant josep

Reñé inaugura divendres la Fira de Sant Josep de Mollerussa, en què la Diputació de Lleida promocionarà els productes de la terra

La Diputació de Lleida promocionarà els productes de la terra a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, que se celebra del 16 al 19 i que serà inaugurada aquest divendres pel president de la corporació, Joan Reñé.

La promoció es durà a terme mitjançant la mostra gastronòmica ‘Aliments del territori i tu’, que tindrà com a marc el pavelló firal B i que es fruit de la unió d’esforços de la corporació amb el Conselh Generau d’Aran, els consells comarcals i la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme. 

Aquesta mostra inclourà tallers per a infants sobre esmorzar saldable, tastos guiats, degustacions, maridatges, tallers i demostracions, tot plegat amb el denominador comú de tenir com a protagonistes diferents productes de la terra. D’aquesta manera, la Diputació reiterarà el seu compromís i implicació amb el món local i amb l’esperit emprenedor del sector, que dóna com a resultat productes de primer qualitat que cal projectar als mercats.  

 Més informacióCFires Internacionals

Oberta la convocatòria per a les subvencions a empreses per a la participació en fires i salons internacionals

La Diputació de Lleida ha obert la convocatòria per a les subvencions a empreses per a la participació en fires i salons d’àmbit internacional corresponents a l’anualitat 2018.

L’objectiu d’aquesta línia d’ajuts és incentivar la participació d’empreses en fires i salons d’àmbit internacional, tant en territori nacional o a l’estranger, i així ampliar les seves àrees d’influència comercial. Són beneficiaris d’aquestes subvencions les empreses, persones físiques o jurídiques, amb domicili social o centre de treball obert a les comarques de Lleida, i les entitats sense ànim de lucre amb centre de treball a les comarques de Lleida. El termini per presentar les sol·licituds acaba el 4 d’abril i l’import de la subvenció és de fins al 30% de l’activitat, amb un màxim de 2.000 euros per sol·licitud.

   Més informacióCampanya Turisme

Nova temporada d’esports d’aventura 

El president de la Diputació, Joan Reñé, presentarà en roda de premsa dijous vinent, 22 de març, a Llavorsí la nova temporada de Turisme Actiu i Esports d’Aventura a les comarques de Lleida.

Reñé estarà acompanyat del pilot lleidatà Àlex Márquez, campió del món de Moto3 l’any 2014 i aspirant al títol de Moto2 aquest 2018, i del president de l'Associació d'Empreses d'Esports d'Aventura del Pallars Sobirà, Florido Dolcet. També assistiran a l’acte el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús; el  vicepresident del Patronat de Turisme i alcalde de Rialp, Gerard Sabarich; l’alcalde de Llavorsí, Josep Vidal; i els alcaldes de la comarca, a més dels representants dels diferents col·lectius que participen en l’exhibició.

  Més informació

 16 de març de 2018

10.30 hores 

Taller per a infants ‘Esmorzar saludable amb poma del Pla d’Urgell’. Pavelló Firal. Mollerussa.

 17 de març de 2018

13.00 hores 

Tast guiat de ‘Com cal tallar un bon pernil’. Pavelló Firal. Mollerussa.

19.00 hores 

'Tasta les Garrigues’, amb un tast gastronòmic integrat al paisatge garriguenc. Pavelló Firal. Mollerussa.

 18 de març de 2018

12.00 hores 

Maridatge de formatges amb cervesa artesana Matoll-Mollerussa. Pavelló Firal. Mollerussa.

17.00 hores 

Taller d’infusions ecològiques. Pavelló Firal. Mollerussa.

 19 de març de 2018

13.00 hores 

Tasta els productes del Pla d’Urgell i descobreix com es produeixen amb la Cúpula Gustum. Pavelló Firal. Mollerussa.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.