Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu25 de gener de 2018

 Hospital Veterinària

L’Hospital Veterinari de Torrelameu estarà operatiu el curs vinent

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va fer dimecres una visita a les obres de la Unitat Quirúrgica Docent de Serveis Veterinaris de la Universitat de Lleida (UdL) que s’està construint a Torrelameu, durant la qual va anunciar que aquest equipament estarà llest per a l’inici del curs vinent. 

Les obres suposaran una inversió de 2,9 milions d’euros, que seran finançats íntegrament per la Diputació de Lleida, i l’actuació donarà com a resultat un hospital per a animals domèstics i de granja on els alumnes del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal de la UdL podran completar la seva formació. A aquests 2,9 milions hi cal afegir 1 milió més derivat dels equipaments i la urbanització dels voltants de l’hospital, per una inversió total en aquest edifici de 4 milions, i una inversió global de la Diputació propera als 7 milions d’euros entre aquesta construcció i la de l’edifici al Campus Universitari de l’ETSEA. 

Aquesta inversió evidencia el compromís i l’aposta de la Diputació de Lleida pel que fa a l’ensenyament universitari en un àmbit tan important com és aquest per a l’economia del nostre territori. L’equipament s’ubica just a tocar del CREBA (Centre de Recerca Experimental Biomèdica Aplicada) i també del Centre d’Estudis Porcins (CEP), amb la qual cosa Torrelameu disposarà d’un complex dedicat a la investigació en l’àmbit mèdic i en ciència animal.

 Més informacióPle Gener 2018

Francesc Sabanés pren possessió com a nou diputat en substitució de Rosa Maria Mora

Francesc Sabanés, alcalde de Ribera d’Ondara, ha pres possessió com a nou diputat provincial de la Diputació de Lleida en el Ple ordinari de la corporació celebrat aquest matí.

Sabanés ha pres possessió en substitució de Rosa Maria Mora, que al darrer Ple del 2017 va renunciar al càrrec. El president Joan Reñé ha donat la benvinguda a Sabanés en nom de tot el Ple i l’ha instat a “exercir el càrrec de diputat amb responsabilitat” per tal de “contribuir a enfortir la nostra estructura territorial”. El president ha volgut destacar que Sabanés representa un municipi petit com és Ribera d’Ondara, amb la qual cosa es fa palès un cop més “el compromís de la Diputació a donar suport al territori i als nostres ajuntaments”. 

 Més informacióPerseguits i Salvats

Joan Reñé i Pilar Rahola, aquest vespre a la projecció del documental ‘Perseguits i Salvats’ a l’Aula Magna de l’IEI

El president de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Joan Reñé, presidirà aquest vespre a les 7 la segona de les projeccions programades a l’Aula Magna de l’IEI del documental ‘Perseguits i Salvats’. 

Reñé estarà acompanyat per la periodista i escriptora Pilar Rahola, gran coneixedora de la comunitat jueva; per Francesc Pena, conseller delegat de la XAL (Xarxa Audiovisual Local); i per l’historiador Josep Calvet, assessor dels creadors del documental, que en acabar la projecció participaran en un debat.

La cinta té el seu origen en un projecte de la Diputació de Lleida que va donar a conèixer les rutes de fugida a través del Pirineu lleidatà de 10.000 jueus de l’holocaust nazi durant la Segona Guerra Mundial. Produït per La Xarxa de Comunicació Local amb el suport de la Diputació de Lleida, el documental recrea aquells fets. A la primera projecció que es va fer a Lleida, hi van assistir els directors, Daniel Serra i Jaume Serra, i una de les protagonistes, Alice Ekman, néta i neboda de jueus que es van salvar als Pirineus. 

  Més informació

 30 de gener de 2018

19.30 hores 

Ciència i Mecenatge. A càrrec d'Andreu Mas-Colell, economista. Aula Magna de l'IEI. Lleida

 9 de febrer de 2018

18.00 hores 

Presentació del llibre "I tot això com és paga?" Cent claus per entendre la Hisenda Catalana, de Ferran Casas i Roger Tugas. Aula Magna de l'IEI. Lleida.

 23 de febrer de 2018

18.00 hores 

XIII Jornades de Filosofia a Lleida. Lliçó inaugural a càrrec de Suso del Toro.Aula Magna de l'IEI. Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.