Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu23 de novembre de 2017

 Perseguits i Salvats 

El documental ‘Perseguits i Salvats’ s’estrena aquest dissabte

Aquest dissabte a les 22.00 hores s’estrenarà, a les televisions locals, Movistar+ i laxarxa.cat, ‘Perseguits i Salvats’, el documental que ressegueix la fugida jueva de l’Holocaust pel Pirineu de Lleida amb supervivents i familiars. La cinta ha estat produïda per La Xarxa de Comunicació Local i la Diputació de Lleida.

El president de la Diputació, Joan Reñé, assistirà avui dijous a la presentació del documental, un acte que es celebrarà a l’Auditori Meier del Museu Contemporani de Barcelona (MACBA). 

 Més informacióConsultori Ivars

Aprovats ajuts per valor d’1.665.496 euros per als consultoris mèdics locals

La Diputació de Lleida ha donat llum verda a l’atorgament d’ajuts als ens locals per al funcionament i administració dels consultoris mèdics locals.

Aquesta despesa s’aplicarà amb càrrec a l’aplicació pressupostària del 2017. 

 Més informacióSocorrisme

Subvenció d’1.140.245 euros per als serveis de salvament i socorrisme

La Diputació de Lleida ha aprovat destinar una subvenció d’1.140.245 per als ajuntaments de la demarcació de Lleida per finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d’estiu de 2017.

Aquesta despesa s’aplicarà amb càrrec a l’aplicació pressupostària del 2017.

 Més informacióCampanya neu©Baqueira Beret

Les estacions d’esquí lleidatanes presenten la nova campanya

La Diputació de Lleida presentarà aquest dimarts, 28 de novembre, la nova campanya d’esquí que posaran en marxa les onze estacions lleidatanes de cara a aquesta temporada.

L’acte comptarà amb la presència del president de la Diputació, Joan Reñé, i dels responsables i representants de les estacions. També es presentaran les diferents novetats que s’han anat aplicant per tal de donar impuls a una activitat que suposa un gran impacte econòmic per a les comarques del Pirineu lleidatà.

 Més informació

 29 de novembre de 2017

10.00 hores 

Congrés Internacional Gaspar de Portolà i la Califòrnia del Segle XVIII. Conferència inaugural a càrrec d’Antonio Espino López, Aula Magna de l’IEI. Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.