Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu5 de juliol de 2017

 Centre CRAE Juneda 

El nou centre CRAE de Juneda, a punt després de l’estiu

Les obres del nou Centre de salut infanto-juvenil per a infants i joves amb discapacitat i trastorns de conducta (CRAE) que la Diputació de Lleida construeix a Juneda finalitzaran després de l’estiu. 

En aquests moments s’està acabant la segona fase dels treballs de construcció, que inclouen la distribució de la zona d’habitacions, l’acabament de la zona d’administració i l’acabat de la planta soterrani.

En paral·lel s’ha adjudicat l’equipament per la cuina i el rebost, el mobiliari de les habitacions (llits, armaris i tauletes), així com el mobiliari d’oficines i serveis generals del CRAE.

La Diputació de Lleida ha destinat 1,5 M d’euros a la construcció d’aquest equipament, que disposarà de 20 places per donar acollida a menors d’edat que estan sota la tutela de la Generalitat.

  Millora carreteres

Aprovem els projectes de millora del ferm de cinc carreteres de l’Urgell, la Noguera i el Pla d’Urgell

La Diputació de Lleida treballa en la millora i rehabilitació de les carreteres de la demarcació durant tot l’any per mantenir en perfectes condicions la mobilitat i la seguretat de les vies de la seva titularitat. 

Per aquest motiu, ha aprovat la millora del ferm de cinc carreteres de les comarques de l’Urgell, la Noguera i el Pla d’Urgell.

Es tracta del projecte de condicionament de la LV-2021, de Tàrrega a Sant Martí de Maldà, en el tram que va de Verdú a Sant Martí de Maldà; el projecte de condicionament de la LV-3028 en el tram que va entre Agramunt i Preixens i el projecte de rehabilitació del ferm de la LV-3027, de Castellserà a Bellmunt d’Urgell, en el tram que va de Castellserà a Penelles i Bellmunt. 

També actuarà en la rehabilitació del ferm de la carretera local LV-3321 que va de Fondarella al Palau d’Anglesola i de la LV-3331 que va de Linyola a Penelles.

  Pica d'Estats

El ‘Disfruita-la’ arrenca a Alcoletge i arribarà enguany a 2.000 infants

Alcoletge ha estat el primer municipi que ha acollit la campanya “Disfruita-la a l’estiu” en la que la Diputació de Lleida col·labora amb Unió de Pagesos per fomentar el consum de fruita entre els més petits.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit a la posada en marxa de la campanya, que recorrerà durant la primera quinzena de juliol una desena de municipis lleidatans on es faran tastos guiats de fruita dolça de temporada adreçats a infants que participen a les estades d’estiu. 

L’activitat arribarà a 2.000 nens dels municipis d’Alcoletge, Sant Guim de Freixenet, Oliana, Solsona, Bellcaire d’Urgell, Bellpuig, Ivars d’Urgell, Sort, Isona i el Vilosell.

 

 Més informació

 5 de juliol de 2017

22.00 hores 

Música sota les estrelles 2017. Centre d'Observació de l'Univers. Àger

 7 de juliol de 2017

20.00 hores 

75 Anys 75 Mirades al Territori. Música amb l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de less Terres de Lleida. Monestir de les Avellanes. Os de Balaguer

 7 de juliol de 2017

22.00 hores 

6è Garrigues Guitar Festival. Emili Pujol. El Terrall. Les Borges Blanques

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.