Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu23 de juny de 2017

 Reunió FEDER

Aprovat pel Ple el finançament del nou edifici de serveis municipals de la Diputació

La Diputació de Lleida ha aprovat aquest divendres la reserva de crèdit de 3 milions d’euros per la construcció d’un nou edifici de serveis municipals situat a la finca propietat de la institució que es troba annexa al Palau de la Diputació.

“El nou immoble, de set plantes d’alçada per la Rambla Ferran, millorarà l’eficiència i les condicions de treball del personal de la institució que actualment es troba al Palau o a l’edifici President i facilitarà la ubicació de nous equips que treballaran al servei dels municipis”, segons ha explicat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

 

 Més informacióSocorristes

Donem suport a 155 municipis lleidatans per la contractació de 322 socorristes   

Un total de 155 ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la demarcació de Lleida han sol·licitat finançament a la Diputació de Lleida per subvencionar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d’estiu.

La Diputació de Lleida destinarà 1.131.745 euros per ajudar els consistoris a la contractació de 322 socorristes.

Les entitats locals que contractin un socorrista podran percebre fins a 4.500 euros, les que contractin dos socorristes podran rebre una subvenció de fins a 7.500 euros i les que contractin tres socorristes podran rebre un màxim de 8.500 euros.

En els pròxims dies la Diputació resoldrà els ajuts d'acord amb les bases aprovades.

  Ametllers

Jornada per informar sobre l’assaig de producció d’ametlla a les terres de Lleid

La Diputació de Lleida organitzarà a la tardor una jornada oberta a totes les persones interessades per explicar àmpliament els resultats del camp experimental de Maials, on s’estudia la resposta de l’ametller a diferents dotacions de reg.

L’objectiu és que pagesos, cooperatives i empreses agroalimentàries puguin aplicar i adaptar aquesta informació a la seva activitat productiva segons la dotació d’aigua de la que disposin. 

L’ametlla és un dels cultius que més s’ha implantant els darrers anys a la demarcació de Lleida amb els nous regadius. Per aquest motiu, des de la Diputació, juntament amb l’IRTA, es va iniciar fa dos anys aquesta plataforma experimental en una finca de 10 hectàrees per posar els resultats de l’estudi al servei dels agricultors.

 

 26 de juny de 2017

19.30 hores 

Presentació del llibre ‘Felip Solé i Olivé. Pedagogia i tenacitat al servei del país’. A càrrec de Joasep maria Solé i Sabaté, professor d'història contemporànea de la UAB. Aula Magna. IEI

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.