Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu30 de maig de 2017

 Consultoris Mèdics

Destinem 1,7 M€ d’ajuts al funcionament i administració dels consultoris mèdics locals

La Diputació de Lleida destinarà 1,7 milions d’euros per ajudar els municipis a finançar el funcionament i administració dels consultoris mèdics locals. Les bases de la convocatòria, que han estat aprovades per la Junta de Govern, contemplen que els ajuntaments o Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de fins a 1.000 habitants que presentin la sol·licitud obtindran 9.500 euros fixes i 500 euros per cada consultori legalitzat dins del seu àmbit. 

Els municipis i EMD de més de 1.000 habitants, rebran els 9.500 euros fixes i 500 euros per cada consultori, als que se sumaran 7 euros per habitant a comptar a partir de 1.000 habitants.

Els municipis i EMD poden presentar la seva sol·licitud a partir d’aquest divendres i el termini finalitzarà el 14 de juny.

 

Més informacióSocorristes

Convocatòria d’ajuts per la contractació de socorristes a les piscines municipals   

Un any més la Diputació de Lleida destina 1,2 milions d’euros per ajudar els consistoris a finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d’estiu.

Els ajuntaments i les Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la demarcació de Lleida podran presentar fins el 14 de juny la sol·licitud per a la concessió de subvencions per finançar la contractació d’aquest servei.

Les entitats locals que contractin un socorrista podran percebre fins a 4.500 euros, les que contractin dos socorristes podran rebre una subvenció de fins a 7.500 euros i les que contractin tres socorristes podran rebre un màxim de 8.500 euros.

 

Més informacióFires

Suport a l’organització d’activitats firals locals   

Els ajuntaments, consells comarcals i Entitats Municipals Descentralitzades (EMD) de la demarcació de Lleida que vulguin obtenir una subvenció per a l’organització de fires ja poden presentar la seva sol·licitud fins el 14 de juny. 

La Diputació de Lleida ha obert la convocatòria d’ajuts amb una dotació econòmica de 200.000 euros. Les subvencions contemplen fins a 1.600 euros per certamen firal de caràcter local, fins a 3.000 euros per a activitats firals d’interès especial i fins a 13.000 euros per a fires d’àmbit comarcal.

A aquesta línia d’ajuts poden optar tots els ajuntaments, excepte els de Lleida, Balaguer, Mollerussa, Tàrrega, La Seu d’Urgell, Tremp i el Consell Comarcal del Solsonès, que ja disposen d’una línia especial de col·laboració.

 

Més informació

 1 de juny de 2017

19.30 hores 

Presentació del llibre 'La Catedral Nova de Lleida. Catedral de Santa Maria Assumpta' Catedral Nova de Lleida

 3 de juny de 2017

20.30 hores 

El grup Veus.kat actuarà a Preixana, amb l’espectacle Styles, en el marc dels actes de celebració del 75è aniversari de la creació de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), que porta per títol 75 anys, 75 mirades al territori. 

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.